#28 "Akkor majd eszedbe fog jutni, hogy inkább húztál volna gumit a pöcsödre ami 500 Ft lett volna, mert sokkal olcsóbb, mint 18 évig gyerektartást fizetni. #3" - ez a hülyeség spec soha nem jutott volna eszembe, tudniillik még a semmilyen szex is lényegesen jobb, mint a xar szex... bocs, de a fenének se kell olyan nő, aki zokniban szeret lábat mosni... annyira remélhetőleg soha nem leszek rászorulva, hogy ilyennel kezdjek... szerintem egy normális nőnek időnként egy AB is inkább pálya, mint az örökké óvszer... (ez is egy jó szűrő egyébként)
2021. máj. 16. 19:34
32/43 anonim válasza:
#29 "Azonnal szakítás!" - ettől a Kérdező abszolút ki lesz a vízből... ja, mégse...
"igen ez nemi erőszak" - a fejed lágya, az... ez itt még mindig Magyarország.... szerencsére...
2021. máj. 16. 19:48
33/43 anonim válasza:
Egyébként Kérdező, az 50%-os kedvezmény alapból JÁR, ha munkanélküli ellátáson vagy, a 20 rugót meg próbáld kölcsönkérni barátoktól, vagy akárkitől. Illetve a pasidtól is megkérdezheted, hogy mit fizet szivesebben, egyszer 20 rugót AB-ra, vagy havonta 20 rugót gyermektarhára... biztos, hogy az elsőt fogja választani...
2021. máj. 16. 19:53
34/43 anonim válasza:
31! Szerinted egy normális nőnek időnként az abortusz is belefér csak, hogy gumi nélkül szexeljen?? 🤣🤣🤣🤣 tiszta vicc vagy...ez csak a te fejedben létezik. Nem inkább azt akartad írni, hogy NEKED belefér az, hogy asszonyt párszor kikaparják, mert nem vagy hajlandó "zoknit" húzni?? 🤣🤣🤣 de szerintem áldozd fel magad a szex oltárán és kasztráltasd magad. Akkor aztán annyit szexelsz védekezés nélkül amennyit csak akarsz. Ezzel legalább segítesz a társadalomnak is.
2021. máj. 16. 20:18
35/43 anonim válasza:
"31! Szerinted egy normális nőnek időnként az abortusz is belefér csak, hogy gumi nélkül szexeljen??" - igen, pontosan ezt írtam. És tévedsz, szép számmal akadnak normális nők is... kétjegyű számú szexuális parnerek közül összesen 1 (EGY) ragaszkodott volna az átkozott gumihoz... így azután kihagytuk egymást... csak itt tengenek túl az óvszer-reklámozó femik, a való életben szerencsére a nők többsége ugyanúgy rühelli a gumióvszert, ahogy a férfiak többsége is.
"de szerintem áldozd fel magad a szex oltárán és kasztráltasd magad. " - és nekem mi közöm ahhoz, hogy szerinted mit kellene tennem? Nyilván nem teszek semmi olyant, amiből csak károm van, hasznom meg semmi... a fene sem kérte a tanácsaidat...
2021. máj. 16. 20:45
36/43 anonim válasza:
🤣 szerintem simán belefér, hogy kasztráltasd magad...ugyanúgy ahogy szerinted belefér egy nőnek néhány abortusz.
2021. máj. 16. 21:13
37/43 anonim válasza:
Szégyelhetnék magukat, ahogy valószínűleg a kérdező is szégyelli magát,azért kért itt segítséget. Itt veszekednek, meg megy a fotelhuszárkodás. A kérdező segítséget várt, ha szidást, ócsárolást, itélkezést akart volna, akkor azt írja ki. Mindenki követ el hibákat, ő rosszul választott pasit. Ilyen az élet. Aki nem tud segíteni, az menjen vissza a saját portájára sepregetni.
2021. máj. 16. 22:08
38/43 anonim válasza:
#36, ki a búbánatot érdekel, hogy szerinted mi fér bele? Nyilvánvalóan nem olyan nő vagy, akitől bármit is akarnék, tehát nem függök tőled semmilyen módon...:)
2021. máj. 16. 23:53
39/43 anonim válasza:
#39, tudsz olvasni? Nem az volt a kérdés, hogy megtartsa-e vagy elvetesse...
2021. máj. 17. 14:43
40/43 anonim válasza:
Nem kell aggódni 39, a kérdező senkit megölni, lévén az abortusz nem gyilkosság. Egyébként meg egy szimpla kérdést tudjunk már értelmezni, ugyanis SENKI nem kérdezte, hogy megtartsa-e vagy sem, az már a kérdés kiírásakor el volt döntve: nem fogja. Gondolod, akinek abortuszra nincs 40 ezerje, annak majd egy gyerek felnevelésére lesz?? Nem is értem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!