Gyogyszeres terhessegmegszakitas tenyleg mukodik?
Figyelt kérdés
Egy szervezeten keresztul jutok a gyogyszerekhez, igaz pontos leirast kaptam hozza de meg is mire szamithatok. Az elso tabletta utan 24 oraval kell a masikat bevennem. Mikor kezdodnek a fajdalmak2021. ápr. 25. 09:31
1/39 anonim válasza:
Ne csináld. Nem véletlenül nem legális Magyarorszagon. Az esetek többségében műtét a vége. Az egyszeri félórás műtét helyett 2 napig szenvedsz, aztán a végén mégiscsak műtét is lesz.
2/39 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek. Ne hidd, hogy ez a gyógyszeres dolog azt jelenti, hogy kényelmesen, odahaza, titokban elintézheted az abortuszt. Nem nyersz vele semmit, mert veszélyes, és kórházban kellene bevenned hivatalosan. És jó eséllyel ugyanúgy be fognak vinni.
3/39 A kérdező kommentje:
Szeretnem a legnagyobb titokban vegig vinni. A mutet elotti hercehurca nekem nem igazan jo most. :(((
2021. ápr. 25. 09:37
4/39 anonim válasza:
ha napokig vergődsz és sírsz a fájdalomtól azt hogyan fogod titokban tartani?
5/39 babyboom567 válasza:
Én a helyedben nem kockáztatnám ezt,súlyos vérzést is okozhat.
6/39 babyboom567 válasza:
Hát ezt nem fogod tudni titokban tartani,kb 90% hogy műtét lesz a vége,és reménykedhetsz abban, hogy nem sűrgősségi műtét az extrém vérzés miatt.
És ha nem tudják elállítani, simán kiveszik a méhed,hogy ne halj meg.
7/39 anonim válasza:
Aha, tehát illegális terhességmegszakitás a terv. Az meg van, hogy ez büntetendő is? Hidd el, semmit nem úszol meg a tablettával, csak több gondot csinálsz magadnak. Nem is kicsit....
9/39 anonim válasza:
Nekem volt tablettás terhesség megszakításom. Ezt sem nagyon lehet titkolni. Első nap borzalmas rosszulléttel jár, kb feküdni bírsz csak. Aztán 2 hét folyamatos vérzés. Ja és ez a "szervezet" nem biztos, hogy biztonságos. Egyébként is az első tablettát orvos felügyeletében kell bevenni, nem véletlenül.
10/39 anonim válasza:
Nem igaz, hogy nagy százalékban műtét lesz a vége, de az igaz, hogy kórházban, orvosi felügyelet mellett szabad csak a tablettát bevenni. Nem lehet tudni egyébként pontosan, hogy mikor indul be a vérzés.
Ha megbízható lenne az a szervezet, akkor az orvosi felügyeletet is biztosítanák! Tudom, hogy nem szívesen mennél át egy nagy hercehurcán, de sajnos Magyarországon nincs más lehetőséged, ha biztonságos abortuszt szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!