Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mikor ingyenes a terhességmegs...

Mikor ingyenes a terhességmegszakítás ?

Figyelt kérdés

/csak normális válaszokat szeretnék/

Hétfőn megyek a CSVSZ-hez,tudom hogy kb 41e Ft a műtét ára.

Mikor költségmentes?

Nem dolgozok sajnos már egy ideje,nagyon nehéz munkát találnom.

22éves vagyok,nincs sajnos 40ezer Ft-om.

Senki nem tud a terhességről.

Kérlek ne a részleteken csámcsogjatok.

Ha esetleg elintézem a segélyt vagy hasonló juttatást akkor ingyenes lenne a műtét? (A védő ezt mondta)

2021. máj. 14. 21:31
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
52%
#12, dehogy... én csak szimplán rosszul vagyok a magzatvédő-bandától...
2021. máj. 15. 18:05
 12/43 anonim ***** válasza:
59%

Én sem vagyok magzatvédő, nem ellenzem az abortuszt.

De az ilyen "mEgSzaKíTásSaL vÉdEkeZtüNK" tudatlan "nők" viszont nem érdemelnek buksi simit...

2021. máj. 15. 18:09
 13/43 anonim ***** válasza:
45%
Most akkor megerőszakolt vagy esetleg neki dolgozol, hogy nem mered elmondani, hogy gyermeket vársz? Ha tudtad, hogy nem veszi ki időben akkor miért nem szedsz gyógyszert?
2021. máj. 15. 18:10
 14/43 anonim ***** válasza:
39%
"De az ilyen "mEgSzaKíTásSaL vÉdEkeZtüNK" tudatlan "nők" viszont nem érdemelnek buksi simit..." - aza másik véglet... egyszerűen senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy más, hogy éli a szexuális életét...
2021. máj. 15. 18:12
 15/43 anonim ***** válasza:
48%
Valóban nincs. Úgyhogy akkor vállaja a következményeket, és ne könyörögjön ingyenes abortuszért.
2021. máj. 15. 18:18
 16/43 anonim ***** válasza:
56%
#18, az, hogy valaki kérdez, és tájékozódik a jogai, törvényes lehetőségei iránt, az POZITÍV tulajdonság, tiszteletet érdemel. Ahogy az is, ha valaki nem engedi, hogy a pénzetlenség a párkapcsolati-szexuális életét is tönkretegye. Az így gondolkodó nőt (#3 " Egyébként védekezz. Ha arra se futja akkor ne élj nemi életet.") úgy raknám lapátra másodperc alatt, hogy körülpislantani se lenne ideje...
2021. máj. 15. 18:51
 17/43 anonim ***** válasza:
59%
#19, érdekes, én még 10 av alatt nem sűllyedtem soha odáig, hogy privát üzenetet másoljak ki egy kérdéshez... nem, mint ha nem vállalnán büszkén(!) a véleményem...
2021. máj. 15. 19:10
 18/43 anonim ***** válasza:
46%
Oh 18as...hidd el, hogy nem is kezdenék egy olyan magadfajta véglénnyel, aki nem képes felfogni, hogy a fa**ra gumit húzzon ha szexel vagy megtámogassa az asszonyt a gyógyszer árában. Végül is nem a te tested megy tönkre ha kikaparnak párszor. Nem neked kell könyörögni, hogy ingyen mehess abortuszra. Gondolom nálad az asszony is csak verve jó.
2021. máj. 15. 19:17
 19/43 anonim ***** válasza:
41%

"..hidd el, hogy nem is kezdenék egy olyan magadfajta véglénnyel, aki nem képes felfogni, hogy a fa**ra gumit húzzon ha szexel vagy megtámogassa az asszonyt a gyógyszer árában." - köszi, van párom, nem szorulok a gumi-reklámozó selejtekre... de ha javasolhatom, először a saját fejetekre húzzátok legalább fél óra hosszan....:)

Tudod, amelyik férfinak nincs pénze, annak pont annyira joga van a szexhez, mint akinek van. Amelyik nő ezt nem így gondolja, azt én sosem tekinteném szóba jövő partnernek...

2021. máj. 15. 19:22
 20/43 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező és a fogamzásgátló tabletta szedését is megtiltotta?:-D Egyszerű, ha tudod milyen akkor nem bízod rá a dolgot ilyen egyszerű.
2021. máj. 15. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!