Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit tegyek ha a barátom rám...

Mit tegyek ha a barátom rám akarna erőszakolni egy szülést 18 évesen?

Figyelt kérdés

Én 18 éves lány vagyok, épphogy elvégeztem a középiskolát.Komoly terveim vannak a jövőre nézve, tovább szeretnék tanulni, vállalkozást szeretnék indítani majd. Fontos nekem az egzisztenciám, amit magamnak teremtenék meg egyedül.

A barátom 26 éves, nincs egisztenciája és nem is célja az ilyesmi a jövőben sem.Otthon él a szüleivel és jó pár évig így is tervezi. Ennek ellenére nagy a szerelem közöttünk és beszélgettünk a család témáról is, hogy szeretnénk a jövőben. Egyébként 3 éve vagyunk együtt. Én mondtam neki, hogy kb 28 évesen szeretnék gyereket, mivel csak úgy vállalnám, hogy van egy saját ház, lelkileg is megértem rá, nincs gond anyagilag, és tisztaszívből tudnám szeretni ahogy megérdemli mivel vártam és akartam.És felhoztam azt is, hogyha most becsúszna akkor elvetetném sajnos, mivel nincs hova menni, fizetni, a szülők nyakára meg nem lehet. Erre nagyon kiakadt, mondta, hogy ez gyilkosság és Ő mindent megtenne érte. Azt akarja, hogy a családi házukba költözzek ahol rengetegen vannak. És hogy, neki megfelel ha szűkösen is de megoldjuk. Nekem viszont nem, mert nem szeretnék nyomorogva anya lenni. Azt mondta, ha elvetetném, szakítana velem azonnal. És, hogy a jó szülőség nem egyenlő azzal, hogy van pénz. Ez részben igaz, de nem teljesen.

Ő 3 év múlva akar családot egyébként, 70 ezres fizetésből tartaná el a gyereket. Nekem ez nem releváns, mert szeretném megvalósítani önmagam mielőtt ekkora dologba ugrom.

Szerintetek megéri egy ilyen kapcsolat? Mit gondoltok?

Távkapcsolatban élünk, én pesti vagyok, barátom meg a bakonyban él

2021. máj. 5. 12:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyet èrtek minden egyes vàlaszolòval.Egyrèszt mèg nagyon fiatal vagy, màsrèszt meg tènyleg gyerekes a felfogàsa a baràtodnak.Èn is voltam egy ilyen kapcsolatban màsfèl èvvel ezelőtt ès nem volt leàny àlom...Semmièrt nem hajtott,nem voltak egyàltalàn cèljai.Gyereket akart konkrètan egy szobàba(Kint Londonban,ahol laktunk).Èrtelmes lànynak tünsz ès èppen ezèrt a helyedben àtgondolnàm a kapcsolatotokat,mert ebből nem hinnèm,hogy hosszùtàvù kapcsolat lenne a jövőben.Sok sikert!Remèlem minden ùgy alakul az èletedben majd,ahogyan tervezed :)
2021. máj. 6. 07:24
 32/40 anonim ***** válasza:
35%

Magyarul valami putris sttyóval jöttél össze (sokan vannak egy házban, munkakerülő, stb), aki ha teherbe esel, minimum bezárna, de ha elveteted, szerintem agyon is verne.

Komolyan ilyen o.toba hlye naiv vagy???

2021. máj. 6. 16:21
 33/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm annak aki normálisan válaszolt!

32-es, nem putris egyébként, nagyobb házban laknak mint az átlag és igényes magára, valamint önálló. Csak nincsenek nagy céljai mint nekem. Agyonverni biztos, hogy nem verne agyon. Nem munkakerülő, írtam, hogy dolgozik, csak nem keres fél millákat mert neki ennyi elég. Otthon be szokott szállni a rezsibe is.

2021. máj. 6. 18:22
 34/40 anonim válasza:
82%

Mit tegyek ha a barátom rám akarna erőszakolni egy szülést 18 évesen?

ha egyáltalán ilyen kérdés merül fel benned egyértelműen a szakítás az egyetlen megoldás nehogy rád erőszakoljon egy nem kívánt gyereket sőt még ezzel az isten ajándéka dumával próbál nálad hatni (tuti nem vallásos..). Sőt még amit mondott az abortuszról na ott helyben felpofoztam volna és menekültem volna előle nehogy neki több joga legyen a testem felett úgy hogy ő anyucinál mamahotelben van nincs életképe és megelégszik egy szaros munkával kevés pénzért?

2021. máj. 8. 16:31
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha mar elgondolkozol azon, hogy megeri- e egy ilyen kapcsolat, akkor egyertelmu, hogy nem. Ha te is ugy erezned hogy megeri, nem merulne fel benned ilyen. Akiket elotte irtal, abból meg ordit, hogy te nem azt szeretned, amit o. Szóval meg most szallj ki ebből a kapcsolatbol szerintem. Tudom konnyu ezt mondani, de hidd el, hogy tálalni fogsz valakit, aki majd pont ugy gondoljaa dolgokat, ahogyan te. Vagy ha nem is teljesen ugyanugy, de meg tudtok majd egyezni.
2021. máj. 9. 16:36
 36/40 anonim ***** válasza:
86%

Dehogy van igaza a barátodnak. Nagyra nőtt óvodás, nulla életcéllal, nulla önállósodás, ő el van anyuciék nyakán akár havi 70-ből és mindez nem elég, pluszban még agyilag sem komplett, vallás károsult barom, aki aki azt hiszi joga van egy nem kívánt terhesség során téged szülésre kényszeríteni és aki ráadásul még egy beteg gyereket is lazán ráerőltetne, beköltöztetne anyuciékhoz és havi 70-ből akarna családosat játszani. Szánalom.

Az abortusz pedig NEM GYILKOSSÁG, úgyhogy hagyjuk már ezt a szar dumát. Az abortusz egy legális kis műtét, mely során egy fejletlen, tudat nélküli, fájdalmat nem érző embriót abortálnak, a gyilkosságtól kb pont annyira van messze, mint innen Kína, főleg hogy a halál feltétele az élve születés.

Eskü, ha fizetnének se lennék együtt olyan emberrel, aki közli, hogy jaj a gyerek isten ajándéka, az abortusz gyilkosság, ha pedig védekezés mellett terhes lennél, akkor nem engedném, hogy elvetesd. Pffff.... Az ilyennek kezeltetnie kéne magát, méghozzá sürgősen. Az meg, hogy ennyi idősen kb olyan, mint egy nagy ovis, mindenféle életkép nélkül meg csak tovább rontja az összképet. Normális nő ilyennel szóba sem áll.

2021. máj. 9. 17:01
 37/40 anonim ***** válasza:
84%
A helyedben én azonnal elvetetném, és nagyon sürgősen szakítanék a pasival, nem normális.
2021. máj. 9. 21:15
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Az abortusz öngyilkosságot, alkohol - és drogfüggőséget, szomorúságot, hosszantartó gyászt, bűntudatot, hallucinációkat, kapcsolatokban való sikertelenséget, a szexualitástól való megundorodást okozhat.
2021. máj. 10. 18:17
 39/40 anonim ***** válasza:
90%

Hagyjad már a demagóg, hablaty, kristálygömbös jóslataidat utolsó. Pöccre ugyanezt el lehet mondani egy nem kívánt gyerek vállalása esetén is, csak ebben az esetben még egy jó 18-20 évig ott lesz a gyerek is, aki emlékeztet miért is ment gallyra az életed.

Fogd már végre fel: aki abortuszt akar és teljesen biztos a dolgában, az NEM FOG utána bánkódni, sem depizni, pláne nem öngyilkos lenni, hanem örül hogy túl van rajta és élheti tovább az életét. Ellenben, ha valakire akarata ellenére gyereket kényszerítenek, az tökéletes példája annak, hogyan kell szétbarmolni valaki életét és borítékolható, hogy borulni fog a bili, egy súlyos depresszió ilyenkor az "alap".

Ne mindig csak az egyik oldalt akard már bizonygatni!

2021. máj. 10. 18:37
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egyezik a gyerekvállaláshoz való hozzáállás nem fog működni. De most komolyan mamahotelben akarsz nyomorogni? ...
2021. máj. 11. 06:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!