Magyarországon tudom magam sterilizáltatni ha nem akarok gyereket?
Figyelt kérdés
Van olyan klinika ahol elkötik a petevezetéket ha kérem?2021. márc. 18. 16:58
1/7 anonim válasza:
Csak 3 gyerek es 40 felett. Amugy Szlovákia legközelebb
3/7 anonim válasza:
Szlovákia, de beszélnek a klinikán magyarul.
5/7 anonim válasza:
Felháborító, de sajnos nem. Idehaza csak azt tudod eldönteni már akár 15-16 évesen is, hogy te szülni akarsz, de olyan természetesen nem létezhet, hogy te pl huszonpárévesen tudod, hogy nem akarsz.. ki érti ezt.🤷🏻♀️
De szerencsére Szlovákiában valóban megcsinálják mindenféle gyökér kitétel nélkül.
6/7 anonim válasza:
Ami a poén: papírom van róla, hogy egészségi okok miatt a terhesség és szülés halálos is lehet (öröklött-öröklődő autoimmun betegség, nagymamám és anya is majdnem belehalt a terhessége végére), de nem, majd ha szültem 3 gyereket, elkötnek.
WTF??? Szóval ennyit az önrendelkezésről.
7/7 anonim válasza:
Menj Szlovákiába (Mediklinik). Én ott csináltattam egy hete. Szintén autoimmun beteg vagyok, de van már 2 gyerekem, és iltári mázlim van hogy egészségesek. 32 éves vagyok csak de nem akarok többet kockáztatni. Boldogok vagyunk a 2 gyerekkel, én meg a döntésemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!