Hamis a facelle teszt? Nem akarok több gyereket
Figyelt kérdés
Sziasztok szülès utàn vagyok 7 honappal 4 gyerekem van.tegnap delutan csinaltam facelle tesztet 2 őt is mert csikosnak làttam. Ezutàn ma reggel vettem megint ès mèg 2 fajtàt . Màr volt fars pozitiv a baràtnőmnek ez a teszt de èn nagyon nem.akarok babàt. A többin nincs csik mellèkelem a fotot.most akkor mi a jo ? Az also ma reggeli első pisi
2017. nov. 21. 08:46
1/17 anonim válasza:
Ez mind negatív teszt szerintem.
2/17 anonim válasza:
Már pedig az pozitív. Gondolom nem ok nélkül csináltad.
Ez van. Az ötödik gyerek után majd megtanulsz védekezni.
3/17 A kérdező kommentje:
Lindynett fogamzàsgàtlot szedek mindig időben kèpzeld a 4 gyerek mind tervezett volt nem.vagyok hülye
2017. nov. 21. 08:51
4/17 anonim válasza:
Az első egyértelmű pozitív.
Pár napot várj aztán ismét csinálj egy tesztet.
5/17 anonim válasza:
Ha nem akarsz több gyereket lehet érdenes megfontolni a sterilizációt.
6/17 anonim válasza:
Ez bizony pozitív lesz.Nekem ettől halványabb volt es most a kiságyban fekszik a 17 hónaposom.Mivel te nem szeretnél gyereket, azt kell írjam,hogy ez szívás, bocsi.
7/17 anonim válasza:
Szerintem negatív mind, az egyiken az csak száradási csík. De nincs nagy "gyakorlatom" benne. Mióta késik?
8/17 anonim válasza:
Nekem rózsaszínnek látszik, tehát nem száradási csík.
10/17 anonim válasza:
Én nem látom pozitívnak.
Késik is? Vagy miért csináltál egyáltalán tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!