Mit gondoltok az új abortusztörvényről? ( Lengyelországban van ez , nem Magyarországon)
Végtelenül gusztustalan ez a törvény, és minél előbb el kéne törölni.
Senkinek nincs joga dönteni arról, hogy egy nő megtartsa-e vagy sem a gyerekét, még akkor sem ha hatalmi pozícióban van!
Belegondoltak ezek a döntéshozók abba is, ha egy sérült, beteg gyerek felnő és meg tudja érteni, hogy nem lehet belőle egészséges felnőtt, és megkérdezi az édesanyjától, hogy miért szülte meg, milyen érzés lesz az a nőnek?
Lehet dobálózni azzal, hogy minden életnek világra kell jönnie, de ha szenvedés vár rá, miért kell belekényszeríteni?
Miért kell megszülni egy olyan gyereket, aki nem élhet egészségesen és boldogan?
Azt hiszik nem jön rá, hogy az ő élete szenvedés lesz?
Siralomszoba? Beteg emberek beteg agymenése. Mert milyen szép is az, ha a terhes kismama kiságy helyett koporsókat nézeget. Szadisták.
Aztán még is itt is akad, aki szerint ez így jó. És még mindig nem vagyok annyira gonosz, hogy neki is ezt kívánjam.
Kérdező, az én felfogásomban ez a törvény bűn és erkölcstelen. És a pokollal fenyegetőzőnek üzenem, hogy én ugyan nem hiszek a pokolban, de ha mégis létezik, szerintem azoknak van fenntartva akik más embereknek szenvedést okoznak. Pld. ennek az embertelen és erkölcstelen törvénynek a kieszelőinek, keresztül vivőinek és támogatóinak.
44es, itt nem fogják bevezetni.
A lengyelek köztudottan vallásfanatikusok, így nem csodálkozom, hogy ők ezt bevezették. (Aztán pokolba majd valóban ők kerülnek ennyi nőnek szenvedést okozva). Hamarabb fogják bevezetni Romániában, mint itt. Ők is hajaznak a lengyelekre vallásosságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!