Mit gondoltok az új abortusztörvényről? ( Lengyelországban van ez , nem Magyarországon)
Szerintem borzalmas, egy nőnek lehetne joga abban hogy megtartja e a saját gyerekét ami benne növekszik vagy sem. Én nem vagyok abortuszellenes, úgy gondolom vannak olyan körülmények amikor jó az abortusz. Ilyen például ha valakit megerőszakoltak, ha valaki túlságosan fiatal, nincsen semmi egzisztenciája, a kisbaba betegen születne.
Én úgy gondolom egy gyereknek sem lenne jó a nyomorba születni. Az meg végképp nem lenne jó ha ezek a kisbabák nevelőotthonba kerülnének, mivel rengeteg kisbabát nem is fogadnak örökbe.
7!
Aztán majd amikor az orvos közli veled, hogy a magzatod láthatóan súlyosan testi és értelmi fogyatékos, aminzgyan az életét nem veszélyezteti, de egészen biztosan folyamatos, 7/24 ápolásra és felügyeletre szorul majd egésze életében, már nem is fogod gondolni.n
Kedves 7es
A saját testünkhöz jogunk van .... Btw ez nem életkioltás. Ez egy lehetőség . De az embrió akit eltavolitanak egy no testéből nem fogja azt mondani . Jajj anya ne tedd élni akarok . Hiába van ez a magasságba emelve , hogy márpedig érez . Valamit érez igen . De ha megszületik egy olyan helyre ahova nem várták , esetleg a nyomorba , és nincs mit ennie azt is érezni fogja . Az egész életére kihatással lesz . Úgyhogy nettó marhaságot írsz . Én sem azt mondom hogy évente járni kell , hanem ott legyen mint lehetőség . De szerintem menj és imádkozz még egy sort . Az is olyan haszontalan ,mint a gondolatmeneted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!