Mi van ha az orvos keson veszi eszre a terhesseget, pedig tobbszor is voltam dokinal?

Figyelt kérdés

20 eves vagyok, es keson ero tipus. Szeptember kozepen vesztettem el a szuzessegem, amit azota is banok, mert iszonyatosan parazok attol, hogy terhes vagyok. Szeptember vege ota allandoan szedulok, hanyingerem van es az aktus ota sokat szurkal a hasam. Voltam ket dokinal ketszer is, csinaltam tobb tesztet is es mind negativ eredmenyt mutatott.

Viszont par napja azt vettem eszre, hogy a hasam formaja valtozott. Mutattam tesomnak, o azt mondja tuti bekebzelem, nincs ott semmi, hisz a dokik is megmondtak. Azt olvastam, ha megjott a mensid az mar nem bizonyitja, hogy nem vagy terhes, ezert is parazok.

Igen mar fura, es betegesen aggodom, de jovoheten ujra megyek dokihoz, mert egyszeruen keptelen vagyok megnyugodni. Egyepkent az aktus ota 8 het telt el es ma reggel is csinaltam tesztet, ami szinten negativ lett.

Es most lehet bantani, de felteszem a kerdest. Ha a doki esetleg azt latja h megis terhes vagyok, de keso, akkor ebben az esetben mit tudok tenni,az abortuszt ebben az esetben is lehet. Nincs anyagi hatterem, hogy egy babat feltudjak nevelni, nem tudnam megtartani.

Roszindulatu kommentet nem kerek.

2020. nov. 11. 17:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy észlelheti az is, aki kifejezetten tart a terheségtöl!
2020. nov. 13. 12:42
 12/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy volt e mar terhes, aki valaszolt, de olyan fajta hasszurkalast erzek, amit meg eddig soha. Szinte minden nap szur a petefészkem, mehem, huveleym, az oldalam és a koldokom kornyeken. Illetve a melleimnel is erzem, es a honaljamnal, olyan erzes mintha izomlazam lenne.

Ezen kivul a, mult honapban (oktoberben) a ciklusom elejen valadekos verzesem volt, akkor vettem eszre mikor mosdoban voltam.

Szoval annyi fura dolog tortenik, ami eddgi meg soha. Arrol meg ne is beszeljunk, hogy szeptember vege ota folyton szedulok es neha emelygek.

2020. nov. 13. 14:14
 13/23 anonim ***** válasza:
Sajnos ezek számtalan betegség tünetei lehetnek. Nem feltétlenül csak nőgyógyászati problémáké, hanem pl. nyirokcsomó gondoké is. Tudom, hogy a mostani helyzetben nehéz eljutni orvoshoz, de ha lehetőséged lesz rá kérj egy átfogó kivizsgálást, legalább laborral, és egy rendes orvossal, aki mindent elmagyaráz. Attól, hogy terhes nem lehetsz, beteg igen. Jobbulást!
2020. nov. 13. 14:34
 14/23 A kérdező kommentje:
A haziorvos altal kert vervetel szerinted jo?
2020. nov. 13. 15:11
 15/23 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes nyugodt meg, teljesen kizárt
2020. nov. 20. 23:39
 16/23 A kérdező kommentje:

Csak olyanrol is olvastam, hogy a harmadik uh utan vettek eszre, hogx terhes valaki, mert a baba nagyon elbujt a mehben.

Ezeket olvasva egyaltalan nem tudok megnyugodni.

2020. nov. 21. 17:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológust javaslok a vérvétel helyett. 0, azaz nulla az esélye annak, hogy terhes vagy.
2020. nov. 21. 17:27
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy 10-11 hetes magzat nem tud elbújni. Főleg úgy nem, hogy menstruálsz mellette.

Látom, hogy hiába a racionális érvelés, nem nyugtat meg. Szorongásos zavarokra, hipochondriára szakosodott pszichológus tudna segíteni. Ha így rákeresel, találni fogsz. Felhívod, röviden elmondod hogy mi a probléma, és megkérdezed hogy tudna-e ezen segíteni. Ha nem, akkor biztosan ismer olyan kollégát, akinek van ebben tapasztalata.

Mindenképpen próbáld meg. Ne akard úgy leélni az életedet, hogy minden szex után 9 hónapig szorongsz, mert az egészséged is rá fog menni.

2020. nov. 21. 17:59
 19/23 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van....de tenyleg nem ertem, hogy az aktus ota miert szurkal az oldalam, a mehem, foleg a petefeszkeim, es multhonapban ovulacio elott par nappal egy kicsi veres valadekos verzesem volt, amit a doki se tudott megmagyarazni, hogy miert volt.
2020. nov. 21. 18:11
 20/23 A kérdező kommentje:
Es azt erzem tegnap es ma, hogy mintha megint meg akarna jonni, pedig ciklusom 4- ik napjan vagyok.
2020. nov. 21. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!