Lehet idosebb a terheseg mint amire az orvos gondol? Mert latjak mindig mas nagysagunak a terhesseget?
A menstruaciom nagyon ossze visza volt amikor terhes lettem igy a baba mereteibol allapitottak meg a terheseget.
Tobb orvosnal voltam az elejen, az elso ekkoranak a masodik nagyobbnak a harmadik kisebbnek latta.
Amikor utoljara voltam is meglepodott hogy ennyit not ( ez egy masik orvos volt csak amikor kitoltott egy papirt az elozo uh rol latta az adatokat) mert elozo honapban valamit tul kicsinek latott a babaval kapcsolatban arra irt is fel gyogyszert.
A hasam viszont joval nagyobb mint kene, igy belegondoltam nem e lehet nagyobb a baba mint amilyenek az orvos nezte.
Amugy nem magamtol cserelgetem az orvosokat elejen a virus miatt ossze visza voltam kuldve mert itt zarva voltak a magan korhazak csak surgosegit fogadtak, most pedig siman mindig mas orvoshoz adnak idopontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!