Hány hetes terhes lehetek?
Az utolsó menstruációm augusztus 4-én volt. Akkor jött meg.
Szeptember elsején volt egy aktus, ahol elszakadt a gumi, a barátom belém élvezett.
A gyereket nem tarthatom meg.
Azt olvastam az utolsó menes -től számoljuk a terhességet, akkor 7 hetes terhes vagyok?
Az abortusz mennyire fáj?
Igen, tapasztaltam a spirál mennyire hatékony...:(
Szeretném Szlovákiában elköttetni magam, mert itthon ugye 40 év felett kell lenni vagy három saját gyermek. Nos, 35 múltam, egy gyerekem van, tehát kiestem egyenlőre a pixisből. Az óvszer pedig végképp nem opció nekünk.
32
Furcsa, mert eddig kizárólag tőlem sokkal (de tényleg jóval!) idősebb férfiakkal volt kapcsolatom. Hát most ezt hozta az élet.
Csak azért kérdeztem, mert néha elfelejtik, hogy a pasi is elkötheti magát, nem csak a nő. Sőt...sokkal egyszerűbb, kisebb beavatkozás, gyorsabban gyógyul és kevesebb a szövődmény is.
Így persze nem lehet, nekik is ugyanúgy 40 felett lehet. Csak általában 35 éves nők inkább 40 feletti férfiakkal szoktak lenni, azért jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!