Hány hetes terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Az utolsó menstruációm augusztus 4-én volt. Akkor jött meg.

Szeptember elsején volt egy aktus, ahol elszakadt a gumi, a barátom belém élvezett.

A gyereket nem tarthatom meg.

Azt olvastam az utolsó menes -től számoljuk a terhességet, akkor 7 hetes terhes vagyok?

Az abortusz mennyire fáj?

2020. szept. 14. 11:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Logikusan aug 28 körül eshettel teherbe ebbe szerintem amúgy simán belefér a szeptember 1 is. Ennyi csúszás létezik azért ovuban is.
2020. szept. 14. 17:52
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: 28 napos ciklus esetén 18-a körül kellett volna ovunak lennie.
2020. szept. 14. 19:31
 23/28 anonim ***** válasza:
Bakker benéztem. Bocsi 😀
2020. szept. 14. 19:49
 24/28 anonim ***** válasza:
46%

Igen, tapasztaltam a spirál mennyire hatékony...:(

Szeretném Szlovákiában elköttetni magam, mert itthon ugye 40 év felett kell lenni vagy három saját gyermek. Nos, 35 múltam, egy gyerekem van, tehát kiestem egyenlőre a pixisből. Az óvszer pedig végképp nem opció nekünk.

2020. szept. 14. 21:37
 25/28 anonim ***** válasza:
Utolsó: És a párod hány éves?
2020. szept. 14. 21:50
 26/28 anonim ***** válasza:

32

Furcsa, mert eddig kizárólag tőlem sokkal (de tényleg jóval!) idősebb férfiakkal volt kapcsolatom. Hát most ezt hozta az élet.

2020. szept. 14. 22:03
 27/28 anonim ***** válasza:
54%

Csak azért kérdeztem, mert néha elfelejtik, hogy a pasi is elkötheti magát, nem csak a nő. Sőt...sokkal egyszerűbb, kisebb beavatkozás, gyorsabban gyógyul és kevesebb a szövődmény is.

Így persze nem lehet, nekik is ugyanúgy 40 felett lehet. Csak általában 35 éves nők inkább 40 feletti férfiakkal szoktak lenni, azért jutott eszembe.

2020. szept. 14. 22:07
 28/28 anonim ***** válasza:
44%
Igen, valahogy nekem is van egy olyan érzésem, hogy mi végképp nem egymást keressük. És pontosan a kor miatt. Nagyon fiatal még, túl nyugodt, én pedig talán most érzem magam csupa tűznek, bár szunnyadó parázs sose voltam.
2020. szept. 14. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!