Hány hetes terhes lehetek?
Az utolsó menstruációm augusztus 4-én volt. Akkor jött meg.
Szeptember elsején volt egy aktus, ahol elszakadt a gumi, a barátom belém élvezett.
A gyereket nem tarthatom meg.
Azt olvastam az utolsó menes -től számoljuk a terhességet, akkor 7 hetes terhes vagyok?
Az abortusz mennyire fáj?
Nem lehet mástól.
Augusztusban nem éltem védekezés mentes nemi életet. 1x voltam egy férfival elejétől a végéig gumiban.
Szeptember elsején történt ez. Utána 2x voltam gumi nélkül vele, de nem élvezett el... a többi alkalommal mindig gumival elejétől a végéig. ..
Más nem lehet.
Az orvos meg tudja mondani pontosan mikor estem teherbe?
Szeptember 1. után azért nem mentem tablettáért, mert 2 éve történt ugyanez, akkor esemény utáni tablettát vettünk, ami olyan görcsöket, vérzést, a menessem megbolondult... rémálom volt a következő hónap.
Ezért nem akartam. Gondoltam, nincs ovolacio, nem lehetek terhes.
Szeptember 1. után azért nem mentem tablettáért, mert 2 éve történt ugyanez, akkor esemény utáni tablettát vettünk, ami olyan görcsöket, vérzést, a menessem megbolondult... rémálom volt a következő hónap.
Na majd várd csak ki az abortuszt utána visszasírod az esemény utánit:-D
18as, elég sokan esnek teherbe spirál mellett, főleg ha hormonmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!