Hány hetes terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Az utolsó menstruációm augusztus 4-én volt. Akkor jött meg.

Szeptember elsején volt egy aktus, ahol elszakadt a gumi, a barátom belém élvezett.

A gyereket nem tarthatom meg.

Azt olvastam az utolsó menes -től számoljuk a terhességet, akkor 7 hetes terhes vagyok?

Az abortusz mennyire fáj?

2020. szept. 14. 11:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
És komolyan nem volt annyi eszetek, hogy elmenj esemény utáni tablettáért? Egyébként rendszeres 28 napos ciklusok esetén aug. 4-ei utolsó vérzéssel a szeptember 1-je körüli ovuláció elég valószínűtlen.
2020. szept. 14. 16:29
 12/28 A kérdező kommentje:

Nem lehet mástól.

Augusztusban nem éltem védekezés mentes nemi életet. 1x voltam egy férfival elejétől a végéig gumiban.

Szeptember elsején történt ez. Utána 2x voltam gumi nélkül vele, de nem élvezett el... a többi alkalommal mindig gumival elejétől a végéig. ..

Más nem lehet.

Az orvos meg tudja mondani pontosan mikor estem teherbe?

2020. szept. 14. 16:39
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is lehet amikor húzott gumit. Csak szólok...
2020. szept. 14. 16:42
 14/28 A kérdező kommentje:

Szeptember 1. után azért nem mentem tablettáért, mert 2 éve történt ugyanez, akkor esemény utáni tablettát vettünk, ami olyan görcsöket, vérzést, a menessem megbolondult... rémálom volt a következő hónap.

Ezért nem akartam. Gondoltam, nincs ovolacio, nem lehetek terhes.

2020. szept. 14. 16:43
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja. Méretek alapján saccol. de általában a menstruaciot veszik alapul. Kiveve ha egyértelmű eltérés van.
 16/28 A kérdező kommentje:
Gumival nem lehetsz terhes. Ha egyáltalán nem teszi be gumi nélkül.
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
A szeptember eleji aktust még ki sem mutatja a teszt. Vagy csak bizonytalanul.
2020. szept. 14. 16:46
 18/28 anonim ***** válasza:
84%
Ja, elvileg spirállal sem. Igen, épp két hete vagyok túl az abortuszon, dehogy lehet teherbe esni.
2020. szept. 14. 16:48
 19/28 anonim ***** válasza:
76%

Szeptember 1. után azért nem mentem tablettáért, mert 2 éve történt ugyanez, akkor esemény utáni tablettát vettünk, ami olyan görcsöket, vérzést, a menessem megbolondult... rémálom volt a következő hónap.

Na majd várd csak ki az abortuszt utána visszasírod az esemény utánit:-D

18as, elég sokan esnek teherbe spirál mellett, főleg ha hormonmentes.

2020. szept. 14. 16:50
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban szept. 1-jei aktusból lettél terhes, akkor az UH ki sem mutatja még. Akkor most lennél 4 hetes az UH szerint (mivel az 28 napos ciklussal számol alapból, azaz mintha 28 napos ciklusod lenne és 14. napon estél volna teherbe), viszont petezsák is csak 5 hetesen szokott látszódni, embrió meg 6 hetesen.
2020. szept. 14. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!