Egy terhesség megszakításról tudnia kell az apának, igaz? Évekkel ezelőtt volt, de az ő gyereke.
Figyelt kérdés
Közvetlenül szakítás után tudtam meg, hogy terhes vagyok. Magabiztosan tudtam, hogy nem akarom a babát, így egyedül döntöttem az abortusz mellett.
Most 5 év után újra együtt vagyunk. Olyan rossz érzés, hogy ezt nem tudja. El kellene mondanom neki ugye? Joga van tudni, nem? A legrosszabb, hogy talán joga lett volna beleszólni. Önzőség elmondani, hogy nekem könnyebb legyen? Elítélendő, hogy akkor nem is hagytam, hogy mellettem legyen, hogy elmondja a véleményét?
2020. aug. 24. 01:21
11/28 anonim válasza:
Most már felesleges elmondani, akkor kellett volna. Ne terheld őt a te bűnöddel.
14/28 anonim válasza:
#11 "Ne terheld őt a te bűnöddel." - miféle bűnről hagyibálsz itt?? A Kérdező hozott egy olyan döntést, amihez minden joga megvolt - ennyi.
15/28 anonim válasza:
Igen, az volt a bűne, hogy az apát kihagyta a döntésből. Ugyanúgy az ő gyereke is volt.
16/28 anonim válasza:
"Közvetlenül szakítás után tudtam meg, hogy terhes vagyok." - ilyen helyzetben minek vonta volna be a férfit a döntésbe? Hogy mégis legyen egy rossz kapcsolatuk?
17/28 anonim válasza:
Tökmindegy a körülmény, joga lett volna tudni róla.
18/28 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok.
Vagyis az exemmel újra együtt vagyunk. Vagyis már a férjem. Ő elég konzervatív. Nem zavarja, hogy fiatalon volt megszakításom. De ha az ő gyereke lett volna, soha többet nem állt volna velem szóba.
20/28 anonim válasza:
A srác honnan tudta volna? Akkor nincs értelme a kérdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!