Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Terhessèg megszakítás után...

Terhessèg megszakítás után mikor eshetek teherbe?

Figyelt kérdés

13.hèten a genetikai ultrahangon derült ki, hogy beteg a kicsi babának, ezért az orvos a terhesség megszakítását javasolta.

Annyira vártuk őt és szörnyű fájdalom ez most nekünk és ha lehetne azonnal teherbe szeretnèk esni.

Fizikálisan kimondottan jól vagyok. Nem fáj a hasam, vérzés sincs.

Lelkileg úgy érzem egy újabb terhességgel lennèk igazán jól.

Két mensi után szeretnénk újra próbálkozni,mert hát ki tudja mikor jön össze.

Elkezdtem a szervezetem felkészíteni vitaminokkal.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Köszönöm

2020. jún. 19. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Teljesen átérzem amit érzel. Nekem extrém koraszülés miatt nem maradt meg a babám! Ugyanezt éreztem amit te! A szülés után 1.5 hónappal jött meg először. Összesen 4 menstruáció után teszteltem pozitívat. Szóval az 5.-ik már nem jött meg. Én is szedtem vitaminokat, folsavat. Figyeltem arra, hogy mit eszek. Próbáltam nem stresszelni. Most tartok 18 hétnél. Sokkal nehezebb és stresszesebb ez a terhesség, mint az előző. Van bennem egy belső feszültség ahogy közeleg az idő az előző koraszüléshez. De próbálok nyugodt maradni.
2020. jún. 19. 10:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad!

Boldog és nyugodt babavárást kívánok!

2020. jún. 19. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nagyon sajnálom, hogy ez történt. Nekem 9.héten volt műtéti befejezés. Nekem 2 hetet mondott a doki, hogy várni kell. Sokaknál egy menstruációt mondanak, vagy valakinek 3 hónapot. Ahogy észrevettem ez eléggé orvosfüggő. Nekem április végén volt a missed ab műtét, júliusban mehetek újra lombikra is. Tehát a meddőségi központ szerint se kell hónapokat várni. Sok sikert kívánok!
2020. jún. 19. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Április 17.missed ab 12 hetesen.

Május 8 menstruáció

Ma pedig 6+2kismama :)

2020. jún. 20. 10:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Ez akkor gyors volt!

Nagyon gratulálok!

Szép terhessèget kívánok!

2020. jún. 20. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm!

Várni kellett volna a lelki dolgok miatt, de mi úgy voltunk vele, az új baba fog rendbe tenni. És valóban így lett. Már 23 hetes lenne a kismanó, elfelejteni nem fogom. De valóban jobb most :)

2020. jún. 20. 12:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, én is így érzek,hogy egy baba tud igazán rendbe tenni.

Mondjuk én két menstruációt gondoltam kihagyni és utána mehet a dolog.

2020. jún. 20. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!