Mennyibe kerül az első abortusz? Magyarországon elfogadott a gyógyszeres terhesség megszakítás?
Annyiba, mint a második, harmadik. Nincs kedvezmény.
Nem lehetséges a gyógyszeres.
Ugyanannyiba mint a sokadik, nincs pontgyűjtő kártya.
40ezer
Itthon nincs gyógyszeres.
Ha nem beteg a magzat, nincs rendellenesség, akkor igen annyi, mint fentebb írták, veszélyeztetettség esetén, 14 év alatt ingyenes, illetve ha bűncselekményből fogant, az is más kategória.
De alapesetben nincs "leárazás/akció".
Utolsó, ugye azért azzal tisztában vagy, hogy NINCSEN 100%-os védelem? Én pl leírás alapján, normálisan szedett foggátló mellett maradtam terhes, legjobb barátnőm pedig éppen spirál mellett.. De olyanról is tudok, aki ugyan bevette az esemenyutánit, mégis terhes lett.
Ritka ugyan, de lazán bárkivel előfordulhat, szóval ne állítsunk valótlan dolgokat, a védekezés sem ad 100%-ot, csak közelíti azt, néha kevesebb sikerrel!
Nem is azt mondtam, hogy 100% biztonságot ad, de csökkenti az esélyt a nemkívánt terhesség ellen.
Én lassan 35 éves vagyok, nem akarok már gyereket. (egy van)
"Elkerülendő az abortusz ha védekeztek."
Gondolom az első szó elkerülhető, így van értelme a mondatnak. Márpedig ez azt jelenti, hogy a védekezés 100%-ot nyújt, ami nem igaz. Nem kell szószerint leírni, bőven elég ha utalsz rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!