Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mennyibe kerül az első abortus...

Mennyibe kerül az első abortusz? Magyarországon elfogadott a gyógyszeres terhesség megszakítás?

Figyelt kérdés
2020. febr. 11. 20:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Annyiba, mint a második, harmadik. Nincs kedvezmény.

Nem lehetséges a gyógyszeres.

2020. febr. 11. 20:46
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
38 ezer, nincs kedvezmény, gyógyszeres sincs, csak művi
2020. febr. 11. 21:05
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Ugyanannyiba mint a sokadik, nincs pontgyűjtő kártya.

40ezer

Itthon nincs gyógyszeres.

2020. febr. 11. 21:45
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem beteg a magzat, nincs rendellenesség, akkor igen annyi, mint fentebb írták, veszélyeztetettség esetén, 14 év alatt ingyenes, illetve ha bűncselekményből fogant, az is más kategória.

De alapesetben nincs "leárazás/akció".

2020. febr. 13. 11:57
 5/12 anonim ***** válasza:
19%
Én pont most tetetem fel a spirál, ugyanis nem kívánok teherbe esni. Elkerülendő az abortusz ha védekeztek.
2020. febr. 13. 11:59
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó, ugye azért azzal tisztában vagy, hogy NINCSEN 100%-os védelem? Én pl leírás alapján, normálisan szedett foggátló mellett maradtam terhes, legjobb barátnőm pedig éppen spirál mellett.. De olyanról is tudok, aki ugyan bevette az esemenyutánit, mégis terhes lett.

Ritka ugyan, de lazán bárkivel előfordulhat, szóval ne állítsunk valótlan dolgokat, a védekezés sem ad 100%-ot, csak közelíti azt, néha kevesebb sikerrel!

2020. febr. 13. 12:23
 7/12 anonim ***** válasza:
31%

Nem is azt mondtam, hogy 100% biztonságot ad, de csökkenti az esélyt a nemkívánt terhesség ellen.

Én lassan 35 éves vagyok, nem akarok már gyereket. (egy van)

2020. febr. 13. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

"Elkerülendő az abortusz ha védekeztek."

Gondolom az első szó elkerülhető, így van értelme a mondatnak. Márpedig ez azt jelenti, hogy a védekezés 100%-ot nyújt, ami nem igaz. Nem kell szószerint leírni, bőven elég ha utalsz rá..

2020. febr. 13. 16:14
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
5-ös,egyébként ha itt arcoskodsz, akkor jobb ha tudsz róla, hogy igen sokan maradnak terhesen spirál mellett....
2020. febr. 13. 20:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha ilyen sokan teherbe esnek spiral mellett akkor mast kell hasznalni a spiral helyett ennyire egyszeru
2020. febr. 20. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!