Mennyibe kerül a terhesség megszakítás? Mi a menete? Hogy zajlik a műtét? Hány napig kell a kórházban lenni?
-30ezer ft.
-kitágítanak és vákummal kiszívják a magzatot.
-lefekszel egy ágyra, felhelyezik a tágító pálcikát, aztán vákummal kiszívják a magzatot
- 1ig sem, aznap hazamehetsz
- nem nagyok, van akinek semmi,abszolút elviselhető
-hazamész, eszel, alszok, vagy amit akarsz.
Altatásban végzik a műtétet?
Nem szültem még.
Én reggel 7:30ra mentem be a kórházba, először nőgyógyászati vizsgálat, felrakták a tagito pálcikát, kaptam nyugtatót meg gyomorsav lekötot (előző nap 6-tol már nem ehettem éjféltől nem ihattam)
Utána aludtam egy keveset aztán jött az aneszteziológus beszélgetni aláírtam a papírokat vissza a szobába várakozás.
13:30kor hívtak hogy kb 10 perc és én jövök.
Majd 13:50kor be gyorsan történik minden, rá fektetnek az ágyra, felrakod a lábakat, szerintem nekem altatás után szíjjaztak le, belém nyomtak az altatot, kb 10 mp és aludtam. 14:30kor keltem, se koma se fájdalom csak vereztem nagyon, de a következő napokon már csak barnazas.
18:00kor kaptam meg a zarojelentest és mentem haza.
37800 volt
Köszönöm a válaszokat.
A tágító pálca felhelyezése fájdalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!