Egy terhesség megszakításról tudnia kell az apának, igaz? Évekkel ezelőtt volt, de az ő gyereke.
Közvetlenül szakítás után tudtam meg, hogy terhes vagyok. Magabiztosan tudtam, hogy nem akarom a babát, így egyedül döntöttem az abortusz mellett.
Most 5 év után újra együtt vagyunk. Olyan rossz érzés, hogy ezt nem tudja. El kellene mondanom neki ugye? Joga van tudni, nem? A legrosszabb, hogy talán joga lett volna beleszólni. Önzőség elmondani, hogy nekem könnyebb legyen? Elítélendő, hogy akkor nem is hagytam, hogy mellettem legyen, hogy elmondja a véleményét?
5 Köszi; hogy igazoltál, a műsort illetően. Meg azt is hogy te hazudtál valakinek, holott tudtad az igazságot:D
Ez a nap is szép-nekem feltétlenül, neked kevésbé:D
Én az ujrakezdést ezzel nyitottam volna.Amugy szerintem nem mindegy ki szakított kivel annakidején,ha ő hagyott ott akkor valószínűleg azt mondta volna vetesd el,ha te szakitottál nyilván annak is oka volt.Illetve az akkori korotok sem írod,de mondjuk 18-20 évesen megértem ha így döntöttél, akkor is ha nem vagyok abortusz párti.
Ha a múltbéli dolgok miatt most szakítana veled akkor azért kapcsolatért nem kár!
Ha a múltbéli dolgok miatt most szakítana veled akkor azért kapcsolatért nem kár!
+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!