Nem. 19 éves se voltam, egy rossz kapcsolatban, aminek egy hónap múlva vége is lett. Vettem be eseményutáni tablettát, de valószínűleg túl későn jutottam hozzá. Eltelt azóta 6 év, de most is úgy érzem nagyon jó döntést hoztunk.
2020. aug. 4. 21:16
2/12 anonim válasza:
Nekem 12 éve volt abortuszom és egyáltalán nem bánom! Bánni max azt bántam volna, de azt nagyon, ha megtartom. Tudom, hogy jó döntést hoztam és a jó döntéseiket ugyebár nem szokták az emberek megbánni.
2020. aug. 4. 21:29
3/12 anonim válasza:
Kicsit sem bántam meg, tudom hogy ez volt a legjobb, legracionálisabb döntés és ma sem csinálnám másképp.
2020. aug. 4. 21:35
4/12 anonim válasza:
1 hónapja vették le a spirál és egy hónapja szedsz fog.gátló tablettát? Biztosan terhes vagy? Ennyi idő alatt a védettség se alakul ki (csak ha szigorúan a menszeszed első napján veszed be az első szemet).
Emiatt a tabletták első hónapjában kiegészítő védekezést szoktak ajánlani, ha és amennyiben nem a mentruációd első napján kezded el szedni az első szemet (hanem mondjuk a 3-5 napon).
Így nem csoda, hogy "nem működött" a "gyógyszer", ahogyan fogalmaztad, nem?
Abortuszom még nem volt szerencsére. Kitartást!
2020. aug. 4. 22:07
5/12 anonim válasza:
Nagyon kevesen bánják meg a döntéseiket, mindegy, hogy melyik oldalt választották, abortusz vagy megtartás, a saját döntésed, ami kihatással lesz az életedre, amit ritkán utálnak az emberek.. Bárhogy is döntesz, jó döntés lesz!
2020. aug. 5. 07:09
6/12 anonim válasza:
Volt 5 abortuszom
Egyiket sem banam meg.
Elsonel 18 voltam szar kapcsolat par honapja
Masodiknal egy alkalmi szex miatt
Harmadiknal a fonokom eroszakolt meg
A negyediknel a csaszar utan par honappal (ha megtartom belehalhatok)
Az otodik spiral mellet 43 evesen
Jelenleg van 3 szep es okos gyerekem es boldog vagyok veluk.
2020. aug. 5. 08:01
7/12 anonim válasza:
Keresztanyám megbánta. Kb 35 éve volt abortusza, utána nem tudott már teherbe esni, nem lett gyereke.
2020. aug. 6. 06:16
8/12 anonim válasza:
Én megbántam, el sem tudom mondani, hogy mennyire. Életem legnagyobb hibájaként, legrosszabb döntèsekènt élem meg.
2020. aug. 6. 14:32
9/12 anonim válasza:
Kicsit sem bánom, a mai napig a lehető legjobb döntésnek tartom. Bánni a megtartást bántam volna meg.
2020. aug. 6. 21:36
10/12 anonim válasza:
A teljesen szubjektív válaszokat, hogy lehet pontozni? :D Úgy érzem, hogy vannak a magzatfanatikusok és vannak az abortuszfanatikusok. Egyik sem jobb a másiknál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!