Hogyan tudnék dönteni?
20 éves vagyok
És 10 hetes terhes
A párom nagyon nem akarja a babát és könyörög, hogy vetessem el
Vagy ha nem elhagy
Igazából megtudnám tartani
Segítene a családom
De a páromat nagyon szeretem
Ti hogy döntenétek?
Megtartanám. A párod nem szeret, ha ilyen helyzetbe kényszerít, főleg hogy nem is fiatal már, idelye lenne felelősséget vállalnia a tetteiért, ha már összehozta a gyereket... még ha veled egyidős lenne, megérteném, hogy berezelt, de így...
A szavaidból az jön le, te szeretnéd a babát. Ok, hogy a párodat is szereted, de gondolj csak bele, ha most elveteted, meg tudnád bocsájtani neki, hogy ebbe a helyzetbe kényszerített a "szerelmetek érdekében". SZerintem gyerek ide vagy oda, ennek a kapcsolatnak úgyis annyi.
Ha nem akarod megtartani, akkor most kezd el intézni, mert több, mint 2 hét az intézése.
Így is lehet kicsúsztál már az időből.
Ha megtartod, akkor boldog babavárást kívánok.
Biztos hogy nem tartanàm meg.
Még nagyon fiatal vagy, gondolom 0 egzisztenciàval. Nem a csalàdodnak szülsz hanem magadnak.
Írta az egyes hogy mennyi pasit kaphatsz... Igen, valószínűleg kapkodni fognak utánad 21 évesen, pénz nélkül, gyerekkel...!!
Azért persze szerencsére vannak normális, szerethető csajok is, mint pe, aki ezt a kérdést feltette: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
(vagy épp a saját párom... eszébe sem jutna úgy szülni, hogy az nem mindketten akarjuk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!