Hogyan tudnék dönteni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok

És 10 hetes terhes

A párom nagyon nem akarja a babát és könyörög, hogy vetessem el

Vagy ha nem elhagy

Igazából megtudnám tartani

Segítene a családom

De a páromat nagyon szeretem

Ti hogy döntenétek?

2020. jún. 20. 15:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
52%

Megtartanám. A párod nem szeret, ha ilyen helyzetbe kényszerít, főleg hogy nem is fiatal már, idelye lenne felelősséget vállalnia a tetteiért, ha már összehozta a gyereket... még ha veled egyidős lenne, megérteném, hogy berezelt, de így...

A szavaidból az jön le, te szeretnéd a babát. Ok, hogy a párodat is szereted, de gondolj csak bele, ha most elveteted, meg tudnád bocsájtani neki, hogy ebbe a helyzetbe kényszerített a "szerelmetek érdekében". SZerintem gyerek ide vagy oda, ennek a kapcsolatnak úgyis annyi.

2020. jún. 21. 14:44
 22/35 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem akarod megtartani, akkor most kezd el intézni, mert több, mint 2 hét az intézése.

Így is lehet kicsúsztál már az időből.

Ha megtartod, akkor boldog babavárást kívánok.

2020. jún. 21. 18:33
 23/35 anonim ***** válasza:
69%

Biztos hogy nem tartanàm meg.

Még nagyon fiatal vagy, gondolom 0 egzisztenciàval. Nem a csalàdodnak szülsz hanem magadnak.

Írta az egyes hogy mennyi pasit kaphatsz... Igen, valószínűleg kapkodni fognak utánad 21 évesen, pénz nélkül, gyerekkel...!!

2020. jún. 22. 01:32
 24/35 anonim válasza:
46%
Úgy úgy tartsd meg! Tartsd csak meg nyugodtan. Az ne zavarjon, hogy lehet nem lesz egy kicseszett apja a gyereknek vagy hogy a szüleid nyakára szülnél. Ehhez csak gratulálni tudok. Lehet a pulyádnak több esze lesz, mint neked.
2020. jún. 22. 03:46
 25/35 anonim ***** válasza:
36%
Kérdezo, tényleg szereted a párodat? Mert ha igen, eszedbe sem jutna az érdeke elé elé helyezni egy embriot.
2020. jún. 22. 23:05
 26/35 anonim ***** válasza:
64%
Hogy döntöttél kérdező?
2020. jún. 25. 15:37
 27/35 anonim ***** válasza:
42%
Bízom benne, hogy a párja mellett... egyszerűen elkeserítő ez a sok "anyatudatú" nő, aki gátlástalanul tud elvárásokat megfogalmazni, miközben egyáltalán nem tisztelik a párjukat...
2020. jún. 25. 18:57
 28/35 anonim ***** válasza:
51%

Azért persze szerencsére vannak normális, szerethető csajok is, mint pe, aki ezt a kérdést feltette: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

(vagy épp a saját párom... eszébe sem jutna úgy szülni, hogy az nem mindketten akarjuk...)

2020. jún. 25. 19:00
 29/35 anonim ***** válasza:
11%
#28 Te tuti troll vagy.
2020. jún. 25. 19:01
 30/35 anonim ***** válasza:
46%
#29, nekem inkább a Kérdezőt midndenféle felelősségvállalás nélkül szülésre bíztatók tünnek annak... meg azok, akik nyugodtan erőszakot tennének a párjuk reprodukciós önrendelkezésén. (az én exem is ilyen volt:(( - ezért ismerem a helyzetet, és őszintén sajnálom az összes férfit, akinek csak olyan nő jut, akinek fontosabb egy embrió, mint a párja. )
2020. jún. 25. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!