Ki hogyan szokott dönteni?
Nem vagyok terhes de nem egyszer olvastam itt,hogy valaki akarja a babát a párja meg nem. Akkot hogy döntitek el,hogy abortusz vagy sem? Szerencsére sose voltam ilyen helyzetben és nem is szeretnék. De mi van akkor,ha teljesen másak a nézetei a nőnek mint a férfinak? Vagy fordítva férfi szeretné de a nő nem? Akkor ezt a döntést hogy lehet megoldani?
Nem veszekedés akarok szítani csak kíváncsi vagyok. Ne ís írjatok,hogy tartsam meg a babát és társait mert nem vagyok terhes. A pici fiam fél éves a nagy 3 úgyhogy tudom milyen terhesnek lenni.
A végsö döntés mindig a nöé, mert neki kell vagy elmenni abortuszra, vagy kihordani és megszülni a gyereket.
De ettöl függetlenül vagy megegyeznek, vagy ha nem tudnak, akkor komoly problémájuk lesz a továbbiakban egymással.
2. vagyok. Nem okozott gondot ez a kapcsolatunkban. Utána is együtt maradtunk, a mai napig minden rendben köztünk, a pici lányunk még nemrég született.
Most így anyai szemmel nézve már utólag megtartanám, dehát akkor nagyon hajthatatlan voltam, szemernyi kétségem nem volt afelől, hogy el akarom vetetni. Ez van, már elmúlt, változtatni már nem lehet a történteken. Nem vagyok rá büszke, anyum csak kb 2 éve tudja, hogy mi volt 18 évesen, apum még nem is tudja. Ez van.
Kedves Kérdező. nekem mindig is az volt a véleményem erről, hogy ha mindkét félnél zöldet vagy sárgát (kétségek, bizonytalanság) mutat a képzeletbeli jelzőlámpa, akkor a megtartáson kell gondolkodni, ha viszont akármelyiknél is határozott pirosat, akkor az abortusz lehetősége kerül előtérbe.
A #2-es válaszoló tapasztalatát csak megerősíteni tudom, igaz az összes magzatvédő el szokta mondani mindenféle abortuszos kérdésnél, hogy "erre a kapcsolatod is rámeHET" - ami egyébként így is van néha - de tapasztalatom szerint, ahol az egyik fél határozott ellenkezése mellett megtartják a terhességet, ott arra nem rámeHET, hanem szinte törvényszerűen rámegy. (nálunk se volt ez másként, tehát személyes tapasztalat is)
mi pont ilyen döntés előtt állunk 1 nagyobb gyerek mellett, örül az ember, meg minden, de eddig ezek a kérdések merültek fel:
- számológép elő, fizetések alapján gyed/gyed meg ilyenek számolása, ki tud gyesre menni
- elgondolkodni rajta akarom én ezt?
- akarjuk e ezt az egészet?
- gyerek holmi árak gyors csekkolása
- apa elég időt lesz velünk itthon, nem csak magamnak szülök e?
- apa nincs elég időt itthon, mitől lenne többet, ha jön a gyerek?
- ha apa nincs itthon eleget, küldi az anyóst maga helyett, kell ez nekem? Nekünk vagy anyósnak szülök?
- apa nem igazán mutatkozik feladni fél órával kevesebbet a személyes szabadságából és ennek hangot is ad... nem szülök magamnak.
Ilyen kérdések vannak eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!