Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit tegyek? Képtelen vagyok...

Mit tegyek? Képtelen vagyok dönteni!?

Figyelt kérdés
A második baba becsúszott,a párom kiakadt. Már van egy tervezett,bevallom hogy más reakcióra számítottam,még ha nem is vártam ujjongást és örömöt... Azt hittem,hogy majd a támaszom lesz,támogatni fog,de kijelentette,hogy abszolút nem akar második gyereket és ha megtartom,akkor nem fog hozzám szólni,egyszerű a képlet... Nemrég még azt beszéltük,hogyha a fiúnk ovis lesz,akkor jöhet a tesó. Mindig ő hangoztatta,hogy lesz még egy,mert nagyon jó,ha lesz egy testvéred.... Ma pedig mondta,amit írtam. Elmentünk az abortuszt intézni,érdekes akkor egyből normális lett... Amikor mondtam,hogy nem akarok abortuszt (még a hivatali látogatás előtt),akkor mondta,hogy "ennyit a közös döntésről,ezentúl lesz te meg én,de nem mi..." Teljesen össze vagyok törve,hogy egy férfi,aki elvileg szeret (5 éve együtt vagyunk),képes ilyeneket mondani és ilyen helyzetbe kényszeríteni. Mivel itthon vagyok a fiúnkkal,ezért nincs normális bevételem és így nem tudnám eltartani őket,pedig higyjétek el,megtartanám egyetlen szó nélkül és nem érdekelne senki... Még most sem tudom,hogy mit tegyek. Nem akarom elvetetni,de perpillanat úgy érzem,hogy ilyen férfinak nem akarok szülni még egy gyereket. Szerintetek? Mit tennétek a helyemben? :(
2014. máj. 5. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a párod egy paraszt. Ha elveteted miatta, akaratod ellenére nem fogod neki megbocsátani és tönkremegy a kapcsolat. Ha megtartod akarata ellenére akkor pedig azért, bár idő közben meggondolhatja magát, de ha mégsem akkor nem tudsz mit tenni.
2014. máj. 5. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Mond neki ha nem támogat arra van az ajtó! Miért te neked kell műtőasztalra felfeküdni??? Miért te neked kell megalkudni???
2014. máj. 5. 19:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha belekényszerít az abortuszba, akkor az közös döntés? Az akkor "mi" ???
2014. máj. 5. 19:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Ilyen helyzetekben a párkapcsolat abortusszal is, meg anélkül is halálra van ítélve. Ha a baba marad, a pasi bekeményít, ha meg nem engeded megszületni, akkor soha többé nem lesz a párod ugyanaz a szemedben, aki abortusz nélkül lenne.

Én ilyen helyzetben bizony nem szégyellnék gyermektartást kérni, a babámat vállalnám és amint lehet, bölcsibe adnám, én meg mennék dolgozni. Biztos nem élnénk fényesen, de én biztos képtelen lennék a gyermekemet ilyen módon halálra ítélni.

Ha a párkapcsolat bebukik, miért kell mindebbe még egy ártatlan magzatnak is belehalnia? Én foggal-körömmel küzdenék mindkét gyermekemért. És számomra eleve kizárt, hogy olyan emberrel szívjak egy levegőt, aki a közös gyermekünk élete árán akar boldogulni. Nem hogy még szeressem is.

2014. máj. 5. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:

úristen,mintha magamat olvasnám:(

dettó ugyanez történt velünk is pár hónapja.

nálunk ab.volt:(

ha gondolod írj privit,szívesen beszélgetek veled.

2014. máj. 6. 09:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnèd ne vetesd el. Ez a te dontèsed legyen ne másè. A párod nem kènyszerithet abortuszra. Èn biztos kiadnám az utját.
2014. máj. 7. 12:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Menj dolgozni kèrj segitsèget ahonnan csak tudsz. Állj tallpra kuzdj magatokèrt.
2014. máj. 7. 12:49
 8/10 Vulkanjoe válasza:
Nekem az a véleményem, hogy tartsátok meg. Amikor majd megszületik, biztosan örülni fog neki. Ha meg nem, akkor ő egy bunkó. Már bocsi.
2014. máj. 8. 07:18
 9/10 anonim válasza:
Szerintem minden esetben szörnyű az abortusz, ráadásul én gyilkosságnak tartom. Ne egy ártalmatlan gyereket ölj meg, hanem a férjed! XDD (Bocs, ez kikívánkzott!:P ) Amúgy ha nem támogat, akkor egy fhasz.
2014. máj. 9. 14:54
 10/10 anonim válasza:
Nem szabad ebben tanácsot adni. Dönts, ahogy jónak látod, de te dönts, ne névtelen fórumozók, tét nélkül tanácsot osztogatók, vagy épp a párod. A te tested, a te véred, a te gyereked. Ahogy korábban is írták, gondold végig mindkét alternatívát, az összes lehetséges kimenetelt. Mi lesz a kapcsolatotokból, mi lehet az új babából, mit fogsz gondolni erről a döntésről pár év múlva, vagy épp 70 éves korodban.
2014. máj. 13. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!