Azért mert nem tudnám a 3gyereket cipelni. Buszozni 2x átt kell szállni hogyha oviba viszem a nagyobbat. Sok ok van amiért nem kellene még baba. De én már most össze vagyok törve lelkileg. Valaki esetleg járt hasonló dologban?
"nemmaa rohadt közoktatás,okoskodast kertem..."
közoktatást, azt nem kaptál, nyugi
Te, figyelj.... Kiírtál egy kérdést, önmagában semmi indokkal az abortuszra. Gondoltam, amit gondoltam, nem is szóltam hozzá a témához. Aztán megírtad a 11es hozzászólásodat, és alátámasztotta, amit gondoltam. Én írtam a 13-ast. De itt nem is számít az, hogy mit gondoltam, mégha konstatáltam is, hogy nincs új a nap alatt... Ami számít, hogy feltettél egy kérdést egy élethelyzetről, véleményeket kérve, én meg válaszoltam, hozzáteszem normális hangnemben. Az, hogy fájt mert igaz, ezt meg sértőnek érezted az nem az én bajom. Erre jössz, támadva,amivel még jobban megerősítetted bennem, amit gondolok erről az egészről.
Azt csinálsz úgyis amit akarsz, csak nem értem miért nem lehet belátni, ha nincs igazad vagy ha egyszerűen hatalmas baklövés amit csinálsz. Nekem rohadtul mindegy, ki hogy él, a gyerekeket viszont sajnálom, akiket a szülők azért kényszerítenek kilátástalan életbe, mert felelőtlenek - pedig lenne más mód. És igen, jobb anyának érzem magam, mert azelőtt biztosította a gyerekemnek a megélhetést, mielőtt szültem volna, így ha holnap elüt egy kamion a gyerekem akkor is el tudja végezni az iskoláját, lesz hol laknia és valamelyest felkészítettem az előrelátó gondolkodásra.
Mert nem az kellene legyen a perspektíva, hogy hát én is szétgüriztem az agyam, osz' elélünk ahogy elélünk, majd szétgürizi ő is osz' jóvanazúgy, majd lakunk itt 3 generáció együtt mert elköltözni úgyse tud majd soha.... Felőlem csináld ezt a gyerekeiddel, vedd el a jövőjüket a felelőtlenségeddel, de nekem ne mondd, hogy ez normális dolog, büszke meg pláne ne legyél rá. Nem megsértődni kell, ha még nem lenne igazam akkor miért is talált be ennyire?
Kérdező, most melyik az igaz?
#11 "alig várom,hogy le vegyem a férjem váláról a terhet mert ugyan is 7 napból 7-etndolgozik és 3 műszakban úgy,hogy meg 16-ozni is megy.."
vagy
#14 "..a másik meg van pénzünk....megvan minden ami kell..semmiben nem szenvedünk hiányt...😡😡😡😊😊"
Mert a kettő egyszerre nem lehet az.
Gondolom az első kettő gyermeked is véletlenül csúszott be védekezés mellett?!
C-kategóriás vagy(tok)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!