Azért mert nem tudnám a 3gyereket cipelni. Buszozni 2x átt kell szállni hogyha oviba viszem a nagyobbat. Sok ok van amiért nem kellene még baba. De én már most össze vagyok törve lelkileg. Valaki esetleg járt hasonló dologban?

Akkor azért nem csak az a gond, hogy hozni-vinni kell. Hanem nincs pénz.
Azt meg nem kommentálnám, hogy 21 évesen 4éves gyereked van.

Szóval ne haragudj, hogy ezt mondom, de már a legelső sem kellett volna megtartani... Így is szétküzditek az agyatokat. Gondolom a férjed azért dolgozik ennyit, mert ennyire kell a pénz. 21 vagy, sanszos, hogy nem kaptál gyedet, csedet. Feltételezem, hogy a jogsiszerzés/autóvétel is azért nem történt még meg, mert az sincs ingyen.
Szóval itt nem a hordozásról van szó kérlek, hanem arról, hogy álljatok már talpra egy kicsit, mielőtt újabb gyereket vállalnátok - ha egyáltalán kell harmadik gyerek.
Miért ilyen tehetetlenek az emberek? Be lehetne érni egyel, kettővel, amit rendben felnevelek, olyan családi körülmények között, hogy a férjem sem szakad szét... A férj sem csak sperma donor meg pénzbeszerző robotszolga ám....
Nem azért írtam, mert azt feltételezem kérdező, hogy szerinted igen, csak általánosságban beszéltem (meg azoknak szól ez, akik mindig segélykével meg félmegoldásokkal vakítják a nem kívánt terhesség el "áldottakat").
Röviden szerintem nagy felelőtlenség lenne még egy gyereket bevállalnotok.

Van pénzetek? Félretett, meg minden? Futja mindenre? 🤔
Ahha, oké... Mégsem én jöttem ide gyakorira kérdezősködni, hogy hogy cipeljen a gyerekeimet oviba, mert olyan csórók vagyunk, hogy kocsira nem telik 🤷♀️🤦♀️
Szóval azt csinálsz amit akarsz, az egyetlen amit sajnálok, hogy mi tartjuk majd el a te három pursédat is, mivel láthatóan nektek nem megy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!