Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ez halvány pozitív lenne?...

Ez halvány pozitív lenne? Lehetséges, hogy gyógyszer mellett terhes lettem?

Figyelt kérdés

5 éve szedek leírás szerint gyógyszert, soha semmi gond nem volt.

Most viszont nem jelentkezett a megvonásos vérzés, kicsit furán is éreztem magam, de olvastam, hogy 1-1 alkalommal kimaradhat a megvonásos vérzés, ez még nem jelent terhességet, de a biztonság kedvéért csináljunk 1 tesztet.

Hát a tesztem ilyen lett:

[link]

Ez pozitívnak számít? Egyszerűen nem akarom elhinni. :(

Nem értem hogy eshettem bele abba a kevés kis hibaszázalékba.....

2020. febr. 28. 11:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
86%
Meddő pár női tagjaként írom, hogy sajnálom, ami történt veled kérdező, és tényleg semmit, se semmit nem segít seninek az, amit korábban írt itt valaki, hogy bezzeg másnak... A szíved joga, hogy megtartod-e vagy sem. Senkivel ne foglalkozz, csak az apuka véleményével, és azzal, hogy te hogyan látod a dolgot.
2020. febr. 29. 15:33
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azt megkérdezhetem, melyik fogamzás gátló ez?

Nagyon sajnálom, hogy így jártál...

Ha felidézed magadban az elmúlt pár hetet, nem szedtél hónap közben véletlen valamilyen anti-biotikumot? Cickafark tea?

Én tavaly október-március között tartottam egy pár hónapos szünetet, nőgyógyász javaslatára. Bár én egy hüvelyi fertőzés és makacs méhszáj seb miatt iktattam be ezt a szünetet, nem a gyógyszer váltás vezérelt. Előtte Sienimát szedtem (azt már nem forgalmazzák), most Volinát.

2020. febr. 29. 17:56
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Jajj szegenykem :( pozitiv igen.Sajnalom.
2020. márc. 1. 13:28
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyebkent engem olyan baratnom vigasztalt hasonlo helyzetben aki epp akart babát ez ilyen

.

Dönts jól,ahogy neked a legjobb.Kitartást

2020. márc. 1. 13:31
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél még pár tesztet. Nekem is ilyen halvány pozitív lett a gagyi tesztem, mint amilyet te csináltál. Vettem még 4 különböző fajtát és mindegyik negatív lett.
2020. márc. 1. 14:44
 26/30 anonim ***** válasza:
87%
Igen, terhes vagy. :/
2020. márc. 3. 17:57
 27/30 anonim ***** válasza:
29%

Meddők!

Oka van annak, hogy nem lehet gyereketek, valószínűleg genetikai, amiről nem biztos, hogy tudtok!

A természet tudja, mit csinál, ne erőltessétek a témát!

Egy csomó örökbefogadható gyerek vár szülőkre!

2020. márc. 18. 10:31
 28/30 anonim ***** válasza:
77%

27: na ez viszont kegyetlenül felb..szta az agyam most. Hogy lehetsz ekkora gyökér? Szerinted velünk együtt nem esett át sok másik meddő pár is mindenféle kivizsgáláson? Mi az, hogy ne erőltessük? Sok esetben, ha nem vizsgálódunk tovább, ki sem derül olyan probléma, ami amúgy nagyobb bajt okoz hosszú távon. Nem értem, hogy miért kell ilyen csúnyán beleszólni. Olyan, mintha egy rákos betegnek mondanád, hogy ne erőltesd a gyógyulást.

Neked örökbefogadott gyereked van?

Vagy inkább egyből sikerült, amikor elkezdtetek próbálkozni? Örülj neki, hogy így volt, nagyon szerencsések vagytok. Fogd be a szád és örülj neki csendben, ne mondd meg másoknak, hogy hogyan éljenek.

21-es voltam.

2020. márc. 18. 19:23
 29/30 anonim ***** válasza:
26%

Nem érdekel, hogy fáj az igazság, ez a véleményem és nem fogom megváltoztatni!

És gyökér vagy te, egy hisztis gyökér!

Tudjuk, mindenki pusztuljon, aki nem sír veletek....

De hogy megnyugodj: nincs gyerekem és nem is lesz.

2020. márc. 18. 20:39
 30/30 anonim ***** válasza:
78%
Senki nem mondta, hogy sírni kell velünk. Sőt, ha szorult volna beléd egy pici emberség, akkor tudnád, hogy senkit nem kell lesajnálni. Azért mert te nem akarsz gyereket, nem kell itt okoskodni.
2020. márc. 18. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!