Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ez halvány pozitív lenne?...

Ez halvány pozitív lenne? Lehetséges, hogy gyógyszer mellett terhes lettem?

Figyelt kérdés

5 éve szedek leírás szerint gyógyszert, soha semmi gond nem volt.

Most viszont nem jelentkezett a megvonásos vérzés, kicsit furán is éreztem magam, de olvastam, hogy 1-1 alkalommal kimaradhat a megvonásos vérzés, ez még nem jelent terhességet, de a biztonság kedvéért csináljunk 1 tesztet.

Hát a tesztem ilyen lett:

[link]

Ez pozitívnak számít? Egyszerűen nem akarom elhinni. :(

Nem értem hogy eshettem bele abba a kevés kis hibaszázalékba.....

2020. febr. 28. 11:48
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
#2 vagyok, a nőgyógyászom mondta, ő nem csak ránézésre, hanem vizsgálat után írt fel először is gyógyszert. Aztán figyelmeztetett, hogy 2-3 év eltelte után csökken a hatékonysága, így akkor váltani kell majd. Meg is tette és sosem volt balesetem, míg így védekeztem. Utána is csak akkor lettem terhes, mikor terveztük. 5 év elég sok ahhoz, hogy gyengüljön a hatása.
2020. febr. 28. 12:49
 12/30 anonim ***** válasza:
31%

Pozitiv...

De milyen igazságtalan az élet.

Valaki évekig próbálkozik, és mindent megtenne egy babáért,de nem jön össze.Akinek meg nem kell, az megkapja!

2020. febr. 28. 13:09
 13/30 A kérdező kommentje:

Köszi a további válaszokat, akkor sajnos ez a helyzet..

Utolsó, hidd el én lennék a legboldogabb ember a földön, ha nem én, hanem valaki olyan "kapta" volna ezt a terhességet, aki akarja is, de sajnos nem így lett, ezzel nem tudok mit kezdeni.🤷🏻‍♀️

2020. febr. 28. 13:15
 14/30 anonim ***** válasza:
89%

13# ezeket hiába irigatjatok, ez biológia sajnos.

Teljesen más téma, nemtudom miért kell ezt írogatni minden nem kívánt terhesség alá.

Pont nem segít ez a kérdezőn.

2020. febr. 28. 13:15
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez bizony pozitív.

Egyébként az orvosom nekem is javasolta annó hogy 2-3 év után tartsak szünetet és váltsak gyógyszert.

Én így is csináltam.

2020. febr. 28. 13:20
 16/30 anonim ***** válasza:
86%
Sajnálom, kérdező. Ne törődj az ájtatoskodó könyörgőkkel. Minden jót kívánok neked.
2020. febr. 28. 13:34
 17/30 anonim ***** válasza:
86%
Bakker okosok! Gyógyszert szed, vagyis nem akar (jelenleg) gyereket! Mi az hogy igazságtalan az élet? Szülje meg mert más meddő????
2020. febr. 28. 13:35
 18/30 anonim ***** válasza:
85%

Igen kérdező, sajnos ez pozitív. Kitartás!!

Amúgy mintha a kérdezőnek bármi köze lenne ahhoz, hogy kinek jön össze a gyerek és kinek nem! Nem értem mire jó itt vekengni azon, hogy "Bezzeg, aki akarja, annak nem sikerül..."

Ez van, ilyen az élet, ne máson töltsétek ki a keseredettségeteket.

Szerinted ő mennyire érezheti igazságtalannak, hogy rendesen védekezett és akarata ellenére mégis terhes lett??

2020. febr. 28. 13:43
 19/30 anonim ***** válasza:
19%

Megértelek valahol , viszont gondolj a jövőre is !

Nálunk is becsúszott védekezés mellett a harmadik , elvetettuk most pedig küzdünk elég keményen , hogy legyen az idáig spontán terheségeim tönkre vágta életem egyetlen egy műtétje ...

2020. febr. 28. 21:24
 20/30 A kérdező kommentje:

Pont azért vetetem el, mert gondolok a jövőmre! Ugyanis sem most, sem a jövőben nem akarok gyereket, tehát nincs mit átgondolnom, egyértelmű a döntés.

Egyébként legjobb barátnőmnek is volt 3 éve abortusza, amikor pedig akarták, 2 hónapon belül összejött. Tehát azért, mert neked nehezen jött/jön össze, nem jelenti se azt, hogy ez az abortusz miatt van, se azt hogy másnál is pont így lesz.

Utolsó gondolatként pedig az fogalmazódott meg bennem, hogy vajon egy anyagilag instabil nőnek is - aki nem akarja megtartani a terhességet - azt tanácsolod, hogy jól gondolja át azt abortusz, mert "Jajj hát a jövő"...? Szóval inkább szüljön a jelenben nyomorba (ezzel megpecsételve amúgy a jövőjét is), csak hogy nehogy a jövőben beleessen abba a minimális kb 1 %-ba?? Érdekes logika.

Na mindegy, mindenesetre köszi a válaszokat, már tudom hogy ez a teszt biztosan pozitív, ahogy azt is hogy abortuszra megyek, úgyhogy légyszi kíméljük meg egymást a "de tartsd meg" hsz-ektől!

2020. febr. 28. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!