Ez halvány pozitív lenne? Lehetséges, hogy gyógyszer mellett terhes lettem?
5 éve szedek leírás szerint gyógyszert, soha semmi gond nem volt.
Most viszont nem jelentkezett a megvonásos vérzés, kicsit furán is éreztem magam, de olvastam, hogy 1-1 alkalommal kimaradhat a megvonásos vérzés, ez még nem jelent terhességet, de a biztonság kedvéért csináljunk 1 tesztet.
Hát a tesztem ilyen lett:
Ez pozitívnak számít? Egyszerűen nem akarom elhinni. :(
Nem értem hogy eshettem bele abba a kevés kis hibaszázalékba.....
Ez bizony pozitív. A szervezeted hozzászokott a gyógyszer hormonadagjához és már nem véd. Ezért kell időnként váltani.
Ha nem akarod megtartani, menj orvoshoz és indítsd el a folyamatot időben.
Én is látom igazából, csak annyira bepánikoltam, hogy hinni akartam hogy ez negatív. :(
Nem, amúgy nem ment a hasam, nem hánytam, semmi. Nem értem...
Köszi nektek.
Most én is ugyanezen parázok!
Épp tegnap este mondtam a férjemnek hogy ma veszek tesztet mert furán rám tört tegnap a hányinger néha.
Szedem a yadine gyógyszert de úgy egy hónapja több napig volt pecsételő vérzésem pedig még távol voltam a megvonásostól.
Ez a 3. Levél amit szedek ebből a fajtából.
Még nem bírtam rávenni magam hogy vegyek tesztet. Talán délután! Addig is elfog a rémület ha eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!