Semcy3 kérdése:
Ellaone beszedése után 21 nappal vagyok, semmi mellékhatás, késik a mensi. Nem hatott a gyógyszer?
Figyelt kérdés
Kb aug 13án történt a baleset, kiszakadt az óvszer, de nem élvezett belém, mert abban a pillanatban mikor elélvezett kivette és észrevettük hogy a gumi ki volt szakadva...Nagyon megijedtünk így már 16 órán belül sikerült bevenni a gyógyszert. Viszont semmi mellékhatás nem jelentkezett és késik a mensim 2 napja. Ez még normális?2019. szept. 4. 09:53
1/5 anonim válasza:
Ez önmagában lehet mellékhatás. :) Hormonbomba, felborítja a ciklust.
Ettől függetlenül már csinálhatsz tesztet, hogy megnyugodhass.
2/5 anonim válasza:
Ez esemenyutani? Nekem se volt semmi mellekhatasa, nem lett baba se
3/5 anonim válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet? Miért egyszerűbb egy kérdést kiirni, mint megbizonyosodni, hogy mi a helyzet?
4/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet és negatív lett..és még mindig nem jött meg
2019. szept. 7. 11:20
5/5 anonim válasza:
Egyrészt a baleset miatti stressz önmagában elég lehet ahhoz hogy késsen, másrészt egy ekkora hormonlöket simán összezavarhatja a ciklusodat.
Egyelőre nyugi, negatív teszt és eseményutáni mellett elenyészően pici az esélye hogy terhes vagy, de ha pár napon belül nem jön meg, csinálhatsz még egy tesztet hogy megnyugtasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!