Ezek terhességi tünetek, vagy gyógyszer mellékhatások?
13-án jött meg, 28 napra pontosan.
Most egész héten eszméletlen fáradt vagyok, szédelgek, ég a gyomrom, ma még hányingerem is van (ez utóbbi szerintem a migréntől).
2 hónapja szedek meforal-t, mastodynon cseppet, eddig nem volt semmi bajom tőle. Lehet most jönnek ki a mellékhatások?
Tesztelni nem teszteltem, mivel megjött, kicsit talán kevesebb volt, mint szokott, de ugyanúgy 5 napig tartott, mint általában.
Mit gondoljak?
Attól, mert megjött a menstruációd, attól még lehetsz terhes semmi sem zárja ki ennek lehetőségét. Vegyél legalább két tesztet az egyiket az egyik nap a másikat a másik reggel csináld meg és menj biztosra, de ha lehet egyforma tesztet vegyél.
Én ugyan így voltam, kiderült 4 hetes terhes vagyok. Folyamatosan fáradt vagyok, olykor szédülök és hányingerem is van. Menj biztosra, ha elbizonytalanodsz kérd ki orvos véleményét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!