Nektek milyen mellékhatások jelentkeztek fogamzásgátló szedésekor/vagy utána? Előtte volt bármilyen panaszotok pl fájdalmas hasgörcsök stb?
Most kezdenék el szedni fogamzásgátlót,de félek a mellékhatásoktól: elhízás,rossz közérzet stb..
Leginkább a libidó csökkenésétől félek,mert alapból sem vagyok egy "tüzes" csaj. :((
Én nem híztam el (kopp, kopp), bár az is tény, hogy azóta fokozottan figyelek a súlyomra, megelőzésképp.
Olyan volt, hogy émelyegtem, de nem tudom egyértelműen a tabi számlájára írni.
A libidóm tényleg csökkent, viszont tény, hogy én nagyon magas hormontartalmút szedek!
Viszont a mellem szépen megnőtt :)
köszönöm mindenkinek!
első! nem lett csúnya a melled? nekem nagyon kicsi mellem van,a legkisebb méretet hordom minden melltartóból. Nem lett csíkos a bőröd?:)
utolsó! köszi a választ,igazából tisztában vagyok mik lehetnek a mellékhatások,de direkt inkább személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!