Mit lehet kezdeni egy ilyen helyzettel?
Párommal több éve együtt vagyunk és stabil a kapcsolatunk. Megtudtam, hogy 6 hetes terhes vagyok ő szeretné megtartani én nem vagyok benne biztos. Már bánom de sajnos közöltük a szüleimmel is a dolgot és örültek neki, de őszinte akartam lenni velük és elmondtam, hogy felmerült bennem az abortusz gondolata. Erre teljesen kiakadtak kiabáltak velem. Párom se akarja az abortuszt. Mióta tudok a terhességről olyan vagyok mint egy élő halott csak jár az agyam, hogy mit kellene tennem.
25/L
Ja persze, mekkora ötlet segélyekre szülni. Felfoghatatlan, hogy leírja a kérdező jelenleg is vannak anyagi problémáik, erre van aki tényleg azt mondja, hogy nem baj, szüldd csak meg, hisz vannak segélyek, meg hát a szülők. Felelősségteljes gyerekvállalás nem ott kezdődik, hogy puncsolok a segélyekért meg anyáméktól várom a megoldást.
3-4 év pedig BAROMI sok idő, annyi pontosan elég hogy megteremtsék a szükséges anyagi hátteret egy gyerekhez. Komolyan hogy lehet ilyet mondani, hogy 3-4 év vagy most, mit számít.🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Nem 3-4 napról beszélünk, könyörgöm.
Semmiképp nem tartanám meg, normális ember ugyanis nem szül megfelelő, stabil anyagi háttér nélkül, ennyi.
"Gyerek nélkül is vannak anyagi gondjaink."
Nem értem mi a kérdés. 🤷🏽♀️ Egyértelműen abortusz, nyomorba épelméjű ember nem szül. A 3-4 év pedig marha sokat számít, szóval ne csináljunk már úgy kedves 11, mintha csak egy hónapról beszélnénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!