Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha nincs 100%-os védekezési...

Ha nincs 100%-os védekezési módszer, akkor mégis hogyan várhatják el azt, hogy betiltsák az abortuszt? És miért jó az egyes embereknek, ha nem akarják megengedni a nőknek, hogy a saját testük fölött döntsenek?

Figyelt kérdés

2019. nov. 14. 18:36
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
2%
Most csak a kérdes masik felére reagalok inkább. A gyermek egy másik emberi lény az anya mehében ES NEM A SAJÁT TESTE!!!
2019. dec. 15. 12:20
 42/46 anonim ***** válasza:
71%
És de a nőnek a SAJÁT TESTÉBEN van az embrió, ami ő nélküle képtelen lenne létezni, fejlődni, vagy saját testet "szerezni". Úgyhogy a nő igen is a saját teste felett rendelkezik és ez így van jól!
2019. dec. 15. 13:47
 43/46 anonim ***** válasza:
57%

Én meg csak azt nem értem, hogy egyesek mit pattognak az abortuszon.

Anya vagyok, 10 éves a lányom, abortuszom is volt nem is egy, és akkor mi van?!

Én döntök el, hogy akarok gyereket vagy nem.

Ha betiltanák, fogom magam, kimegyek Ausztriába, aztán jó napot.Hozzáteszem, hogy védekezek, de semmi nem 100%

2019. dec. 16. 03:31
 44/46 anonim ***** válasza:
51%
Azt mondjuk én se értem, hogy egyeseknek miért nincs jobb elfoglaltságuk annál, semmint azt vizslatni, hogy ki mikor és miért megy abortuszra.🤷🏽‍♀️ Biztos unalmas lehet az életük....
2019. dec. 16. 07:59
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom, nem olvastam végig, egyrészt mert ugyanazok az érvek, vélemények ismétlődnek minden ilyen témánál, másrészt ma már ittam egy kávét, nem kell még magasabb vérnyomás.

Azokhoz szólok most, akik szerint tiltsuk az abortuszt, mert sokan nem védekeznek, hiszen ott a "C terv".

Kérdezem én, azt kívánjuk, hogy olyan családba szülessen a gyerek, ahol anyuka-apuka ahhoz sem elég felelősségteljes, hogy felhúzzon egy gumit? Hogy fognak gondoskodni a gyerekről? a

Azért az nem kis feladat, pláne az első pár évben.

Mellesleg többnyire az ilyenek b@sszintják ki az újszülöttet a patakpartra egy zsákban.

Nem egyszerűbb véget vetni a magzat kezdetleges életének, amikor még nem fogja fel, hogy jaj engem most abortálnak? Mert bizonyos embereknél nem opció a védekezés, akárhogy sulykoljuk nekik.

2021. febr. 19. 12:22
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Igen, önálló emberi lény?

Hát akkor ha nem akarja, hogy abortálják nyugodtan távozhat a saját lábán.

Nagyon egyszerű, az anya a magzat nélkül is életben marad, fordítva ez nem teljesül, itt el is dőlt, kié a döntési jog.

2021. febr. 19. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!