Ha szexkapcsolatban vagytok egy lánnyal és kiderül hogy terhes mit tennétek? Bírósági ügyre vinnétek a dolgot?
Csak tőlem lehet az, ez 100%
Viszont én ha lehet nem vállalnám érte a felelősséget.
De viszont elvetetni nem akarja. Próbáltam rá beszélni az örökbeadáson, de arról nála szó sem lehet.
Sziasztok!
Megbeszéltük a dolgokat, és úgy döntöttünk hogy megtartjuk. Szülőknek kicsit kellemetlen volt elmesélni, mert nem tudtak a kapcsolatunkról. De mindenképp támogattak mindkét oldalról. Most már vissza olvasva nagyon bánom amiket írtam, hiszen a saját véremről van szó. Szóval a fiúknak/férfiaknak üzenem hogyha a barátnőtök/feleségetek teherbe esik semmiképp sem szabad rábeszélni az abortuszra, hiszen egy élőlényről beszélünk aki hiába még csak egy kis embrió már ott van és téged illetve titeket választott szüleinek.
Már ne is haragudj de miért lennék gyenge ember?
Te kényszerítetted volna az abortuszra? Én igen is jól döntöttem, ki álltam mellette. Az igaz hogy nem élünk együtt, de minden vizsgálaton ott vagyok, és ha megszületik a pici akkor is mindennap megnézem és gondoskodom róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!