Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha szexkapcsolatban vagytok...

Ha szexkapcsolatban vagytok egy lánnyal és kiderül hogy terhes mit tennétek? Bírósági ügyre vinnétek a dolgot?

Figyelt kérdés

Csak tőlem lehet az, ez 100%

Viszont én ha lehet nem vállalnám érte a felelősséget.

De viszont elvetetni nem akarja. Próbáltam rá beszélni az örökbeadáson, de arról nála szó sem lehet.

2019. nov. 3. 17:34
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megbeszéltük a dolgokat, és úgy döntöttünk hogy megtartjuk. Szülőknek kicsit kellemetlen volt elmesélni, mert nem tudtak a kapcsolatunkról. De mindenképp támogattak mindkét oldalról. Most már vissza olvasva nagyon bánom amiket írtam, hiszen a saját véremről van szó. Szóval a fiúknak/férfiaknak üzenem hogyha a barátnőtök/feleségetek teherbe esik semmiképp sem szabad rábeszélni az abortuszra, hiszen egy élőlényről beszélünk aki hiába még csak egy kis embrió már ott van és téged illetve titeket választott szüleinek.

2019. nov. 10. 19:35
 32/39 anonim ***** válasza:
35%
Ennek nagyon örülök, jól döntöttetek! :) Sok boldogságot kívánok Nektek! :)
2019. nov. 10. 20:01
 33/39 anonim ***** válasza:
85%
"Szóval a fiúknak/férfiaknak üzenem hogyha a barátnőtök/feleségetek teherbe esik semmiképp sem szabad rábeszélni az abortuszra, hiszen egy élőlényről beszélünk aki hiába még csak egy kis embrió már ott van és téged illetve titeket választott szüleinek." - mi van Kérdező, egy hét alatt átmentél elvakult magzatvédőbe?
2019. nov. 11. 03:00
 34/39 anonim válasza:
29%
Szánalmas papucs antiférfi
2019. nov. 28. 12:48
 35/39 anonim ***** válasza:
82%
Sírok😂 először még a megfogant sejtet is kiperelte volna a gatyájából, mostmeg már pro-life aktivista lett😂 ez ám a fordulat
2019. nov. 28. 14:13
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
Hány évesek vagytok?
2019. nov. 28. 16:14
 37/39 anonim válasza:
20%
Gyenge ember
2019. nov. 28. 16:36
 38/39 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj de miért lennék gyenge ember?

Te kényszerítetted volna az abortuszra? Én igen is jól döntöttem, ki álltam mellette. Az igaz hogy nem élünk együtt, de minden vizsgálaton ott vagyok, és ha megszületik a pici akkor is mindennap megnézem és gondoskodom róla.

2019. nov. 28. 20:41
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Milyen vizsgálatok voltak eddig, hogy mindegyiken ott voltál?
2019. nov. 29. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!