Ha szexkapcsolatban vagytok egy lánnyal és kiderül hogy terhes mit tennétek? Bírósági ügyre vinnétek a dolgot?
Csak tőlem lehet az, ez 100%
Viszont én ha lehet nem vállalnám érte a felelősséget.
De viszont elvetetni nem akarja. Próbáltam rá beszélni az örökbeadáson, de arról nála szó sem lehet.
Viszont én ha lehet nem vállalnám érte a felelősséget.
Majd a következő digiduginál húzol gumit a kukacodra.
Neked is volt lehetőséged eldönteni, hogy akarsz-e gyereket: ha nem akarsz, gumit kell húzni. Ennyire egyszerű.
Azért nem indíthatsz pert, hogy vetesse el. Ha megszületik, felelős vagy érte, legalább anyagilag.
Kérdező, nem kristálytisztán értelek, mit akarsz bíróságra vinni? Max apasági pert indíthatsz, de annak meg pont ellenkező az eredménye, mint amit szeretnél...
Hogy mit tennék? Tudtosítanám benne egyértelműen, hogy max annyi pénzre fog tudni lehúzni amit végképp nem tudok kikerülni, tőlem semmi másra ne számítson - e szerint döntsön a gyerekvállalásról.
És ez így abszolút tisztességes, mert nem hitegetem semmivel, a valóság tükrében dönthet arról, hogy ő mit vállal és mit nem.
Igen, mindenkinek igazat adok. Viszont amikor kapcsolatba kerültünk már az elején tisztáztuk hogy nem tartanánk meg ha esetleg így történne. Bele is egyezett.
Persze az én véremről van szó, és nyilván látogatnám a picit. De mivel az lett megbeszélve hogy semmiképpen sem tartaná meg, ennek ellenére most zsarolgat hogy össze akar költözni meg az apjával fenyeget. Így igenis bíróságra vihetem.
"ennek ellenére most zsarolgat hogy össze akar költözni meg az apjával fenyeget. Így igenis bíróságra vihetem." - papírforma szerint feljelentheted valóban zsarolásért, csak tudod az a baj, hogy a "megmondalak apucinak" típusú zsarolásokban általában az ovónéni az illetékes, nem a bíróság. Ez számodra úgy jelenne meg, hogy a yard - miután kiviháncolta magát a kapitányság - értesítene, hogy a foganasított nyomozati cselekmények nem vezettek eredményre, nem tudták bizonyítani a zsarolás bűntett alapvető feltételét, a jogtalan haszonszerzés szándékát.
"Zsarolás
367. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel vagyoni hátrányt okoz, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
(n.b. a gyermektarha sem nem jogtalan, sem nem haszon....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!