Ha szexkapcsolatban vagytok egy lánnyal és kiderül hogy terhes mit tennétek? Bírósági ügyre vinnétek a dolgot?
Csak tőlem lehet az, ez 100%
Viszont én ha lehet nem vállalnám érte a felelősséget.
De viszont elvetetni nem akarja. Próbáltam rá beszélni az örökbeadáson, de arról nála szó sem lehet.
Komolyan tanítani kéne a fiú gyerekeknek, hogy soha, de soha ne hidd el a nőnek, hogy majd ha egyszer véletlenül terhes lesz el fogja vetetni a gyereket.
Számolni kell a hormonokkal és az ösztönökkel!!!!
És természetesen a lányoknak is, hogy ilyet felesleges ígérgetni, mert nem tudhatja, hogy akkor is ezt fogja-e gondolni.
Ha a te fiad kerülne ilyen helyzetbe akkor is ilyen jót kárörvendenél rajta???
Nyilván hülye volt, ennek fogja most a levét inni 20 évig de ne tegyünk már úgy mintha teljesen rendben lenne hogy a kiscsaj átvágta.
#24, abszolút nincs rendben, ha valakit átvágnak, Csakhogy a Kérdezőt ért sérelem erkölcsi és nem jogi természetű, a jog nem tudja kezelni azt, ha valaki a párkapcsolatában nem megbízható, nem szavatartó.
Szóval a Kérdező is erkölcsi és nem jogi úton tud elégtételt venni, valahogy úgy, ahogy azt leírtam a #15-ben.
Az egy másik történet, ha a lány, vagy a lány szülei tényleg zaklatni kezdenék... akkor tud távoltartást kérni...
Ezt mondta a csaj, meg azt mondta... Papír készült róla, közjegyző vagy legalább ügyvéd által hitelesítve? Ja nem? Akkor senkit nem érdekel, mit mondott, szart nem ér.
Aki szexel, mindig számolnia kell azzal, hogy becsúszhat a gyerek. Sajnos most így jártál, fiam, legközelebb majd jobban vigyázol. Most ketyeg majd az óra 18 évig, havonta törlesztheted a tanulópénzt.
Hány èves vagy kèrdező?
Nagyon felelőtlen voltál ha csak azèrt nem húztál gumit mert jaj minek megbeszèltük ugyis elveteti ha becsúszik. Azèrt okè meg beszèltètek de a valóságba nagyon kevès anya fogja tènyleg elvetetni a babát. Gondolj bele a saját gyereked ölöd meg... Az a kevès is aki elveteti nem örömből teszi hanem mert tudja, hogy nem tudná neki megadni ami kell stb...de nekik ks megràzó lelkileg (persze vannak ritka kivètelek akik inkább abortuszra járkálnak mintsem vèdekezzenek ès nem fogják fel a helyzet súlyosságát)
Nekem volt abortuszom senkinek nem kívánom, hogy átèlje ugyhogy megèrtem a csajt.
Persze valahol meg tèged is megèrtelek de azt hiszem ez egy jó lecke lesz szàmodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!