Abortusszal kapcsolatban láttam filmet, igaz történet alapján, tényleg így csinál az embrió közben?
Idei film,miszerint lelepleztek egy hálózatot,akik embriók szervével kereskedtek,és nem tudom hogy ami benne van 2x is 1 percben azt tényleg így van az életben,vagy csak hatásvadász képkockák.
Szóval mutatják a monitort abortusz közben,ha jól emlékszem vákummal történik.Odamegy a cső,kezdi szippantani,és az embrió kézzel-lábbal tiltakozik ez ellen,és egyszercsak kiszippantja,és valami véres váladékot dobnak ki,majd a dokinő sírva fakad,és kirohan onnan.
Kissé ez megérintett,mert már volt abortuszom,és szeretném tudni ez tényleg így van-e.(Unplanned angolul a film címe,magyarul Nem tervezett ha jól emlékszem)
#11, na ya, mert bár az emberek zöme vizuális típus, azért nagyon nem mindegy, hogy az adott képek mellé mi a sztori, mi hangzik el.
Az ember felvesz egy vakbélműtétet, az olyan amilyen. Utána ezt a 10 perces jelenetsort lehet olyan körítéssel is tálalni, hogy az emberekben nem kelt különösebb érzelmi megnyilvánulást, meg olyanban is, hogy röhög vagy épp zokog rajta mindenki.
A ma szokásos magzatvédő propaganda többnyire erőteljesen túltolja, ennek következtében pont ellentétes reakciót vált ki sok emberben.
#13, a "hatásvadás" jelzőt az itt tárgyalt filmre írtam. A Néma sikoly konkrétan HAZUG. Tudod mikor egy első trimeszteres terhesség az, amit ott mutatnak?
(az "életvédő" honlapok zöme pont ugyanilyen hazug egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!