Legjobb döntés az abortusz?
Nemrég vettünk lakást, minden pénzünk elment a felújításra, egy Ft megtakarításunk nincs jelenleg.
A munkahelyemen nemrég járt le a próbaidőm, amúgy is határozott idejű a szerződésem, egy év után válna határozatlanná, mire megszülnék pont lejárna, garantáltan kirúgnának. Amúgy sem lenne pofám bejelenteni a próbaidő lejárta után kicsivel, hogy bocs, terhes vagyok, ha megtartanánk, azonnal felmondanék tehát a TB-t magamnak kellene fizetnem. Van hitelem, a páromnak is. Azt mondta fizetne mindent, de nem akarom, hogy ő tartson el, ha ő fizetne mindent maradna max 120-130000 Ft-unk egy hónapban, abból 3-an nem fogunk tudni megélni, sem a gyereknek se tudunk megvenni semmit, mert a számlák, kaja ebben még nincsenek benne.
Igen, felelőtlen voltam, nem vettem be esemény utáni tablettát. Kérlek ne ítélkezzetek, így is elég rossz nekem/nekünk, bár tudom, jönnek majd az abortusz ellenesek, gyilkos kikiáltók. Örökbe nem fogom adni. Dolgozni így is nehezen tudok már, pedig még nagyon az elején vagyok, de a rosszullétek borzalmasak, félek, hogy megtudják a munkahelyen.
Örülök, hogy ezt a döntést hoztátok. Persze, sokszor nem könnyű. De tényleg mindenért kárpótol, ha boldognak látod.
Legyetek boldog család!
Köszönöm a kedves szavakat, hiszem, hogy jó döntést hoztunk.
71% válaszra se vagy méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!