Terhesség megszakitasra keszulok tesznek kivetelt?

Figyelt kérdés

Eppenhogy 4 hetes vagyok de mar 5 napja hanyok epet egesz nap,reggeltol estig es kezdodik elolrol, enni, inni alig tudok. Tisztaban vagyok azzal hogy most nem magamra kene gondolnom de ezt hetekig mar nem birom ki.

Szoval maganklinikaba megyunk szerintetek nem tudjak felgyorsitani a folyamatot? A csaladsegitonel is nem lehet kikerulni a 3 nap varakozast?

Amikor valaki tenyleg olyan rosszul van hogy lehet infuziora is szuksege lenne? Nincs megoldas?

Azt se tudom hogy megyek el az orvosi rendelobe hisz az agybol nem birok kikelni.

2019. aug. 6. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%

"a gyengeség, hányás teljesen normális velejárója a terhességnek." - de nem a 4-6 hetes terhességnek... ugye... ha az itteni "észosztók" kicsit is képben lennének, a korai vészes hányás mola-terhességben tipikus, a gyorsan az egekbe szökő HCG szint miatt...

Az meg tudtommal abszolút AB indikáció...

De mint olvashattad a törvényt, annyi kell, hogy 2, az adott betegségben illetékes szakorvos javasolja a terhesség megszakítását, szóval bármely betegség szóba jön, ha adott a 2 szakorvos véleménye.

2019. aug. 7. 08:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező semmi kérdésre nem válaszol. Hányszor volt olyan, hogy nem voltak tisztában, hogyan kell számolni a terhességi heteket. Lehet nem is 4 hetes. Ezért kérdeztük többen is, hogy van e már szívhang
2019. aug. 7. 08:38
 13/14 anonim ***** válasza:
63%

" Hányszor volt olyan, hogy nem voltak tisztában, hogyan kell számolni a terhességi heteket. Lehet nem is 4 hetes" - lehet, ezért írtam 4-6 hetet... a normál terhességi hányás a 6. hét után jelentkezik és a 12-14 (extrém esetben 18-20)hétig tart.

Az eddigi válaszok másik jellemző zöldsége pont ez a szívhang-mizéria, ez a "Tudtommal a műtéttel meg kell várni, hogy "élő" terhesség legyen, hogy legyen szívhang."

Tudniillik: eü okból végzett AB esetében tök mindegy, hogy élő vagy nem élő a magzat, így is- úgy is ingyenes (TB alapú) a beavatkozás. A nő kérésére végzett AB esetén szokták megvárni, mert akkor dől el hogy kell-e fizetni vagy nem, élő magzatnál kell, halott magzat meg mindenképp EÜ, tehát nem kell.

De akkor sincs semmi, ha ez csak a műtét előtti UH-n dől el, ha előzőleg már feladta a csekket, de halott magzatot látnak, simán visszautalják a lét.

Szóval ez a "kell a szívhang" nem több szájhagyománynál, a törvényben:

[link]

pont 0-szor szerepel a szív mint olyan. Max, ha valaki nagyon kapkod, akkor fennáll a lehetősége, hogy feleslegesen dob ki pártízezret.

Ez van.

2019. aug. 7. 08:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#13-as, én értem és elfogadom, amit mit írsz, de gyakorlatilag kb. 99% az esélye, hogy nincs olyan valós egészségügyi indikáció, ami felgyorsítaná és igyenes egészségügyi beavatkozássá tenné a folyamatot. De ehhez az kell, hogy a kérdező elballagjon orvoshoz és kikérje a szakvéleményét az adott objektív helyzetet figyelembe véve. Jó és hasznos, hogy leírtad neki, hogy jogilag ilyen is van. De nagyon kicsi az esély, hogy ez vonatkozni is fog rá.
2019. aug. 7. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!