Terhesség megszakitasra keszulok tesznek kivetelt?
Eppenhogy 4 hetes vagyok de mar 5 napja hanyok epet egesz nap,reggeltol estig es kezdodik elolrol, enni, inni alig tudok. Tisztaban vagyok azzal hogy most nem magamra kene gondolnom de ezt hetekig mar nem birom ki.
Szoval maganklinikaba megyunk szerintetek nem tudjak felgyorsitani a folyamatot? A csaladsegitonel is nem lehet kikerulni a 3 nap varakozast?
Amikor valaki tenyleg olyan rosszul van hogy lehet infuziora is szuksege lenne? Nincs megoldas?
Azt se tudom hogy megyek el az orvosi rendelobe hisz az agybol nem birok kikelni.
4 hetesen ez nem normalis, nem hiszem, hogy a hcg okozza. Nem lehet, hogy beteg vagy vagy a műtét miatt nagyon ideges?
Nem, a 3 napot nem tudod kikerülni ilyen indokkal.
Kb 20 millió... közte az is, ha extrém módon nem bírja a terhességet, szóval a terhesség az anya egészségét veszélyezteti...
Mit ír a törvény:
6. § (1) A terhesség a 12. hetéig szakítható meg, ha
a) azt az állapotos nő egészségét súlyosan veszélyeztető ok indokolja;
...
(4) A terhesség az időtartamától függetlenül szakítható meg
a) az állapotos nő életét veszélyeztető egészségi ok miatt, illetve
b) a magzatnál a szülés utáni élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség fennállása esetén.
...
12. § (1) Az állapotos nőnél fennálló, a terhesség megszakítását megalapozó egészségi okot a szakmai szempontból illetékes két szakorvos egybehangzó véleménnyel állapítja meg....
Ennyi.
Én saját szememmel Lyme-kór miatti AB-ot láttam - 1 nap alatt simán lezavarták,pedig 12+ hetes volt - de triviális még az EPH-gestosis (régi néven toxémia), a kemoval kezelhető daganat, anyagcsere-betegségek nem beállítható formái, a fertőző betegségek egyes esetei, szívbetegségek súlyosabb formái, stb... meg minden olyan betegség, amire ma csak vélhetően magzati ártalmat okozó gyógyszer van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!