Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Választhatok melyik városban...

Választhatok melyik városban menjek terhesség megszakításra?

Figyelt kérdés

KÉREK MINDENKIT KÍMÉLJENEK A NEGATÍV BÁNTÓ EMBEREK!!!

Védekezés mellett lettem terhes.van egy 20hós babám de sajnos árverezésre bocsátották a házam.nincs mit tegyek nem tudom válalni a másodikat!

De nagyon bűntudatom van és szégyellem magam bár nem felelőtlenségből történt.

Nem szeretném ha a szülővárosomban megtudnák mindenkit ismerek a kórházban nagyjából!

úgy tudom lehet más városban.mi a teendő?

ugyan abban a városban kell elmenni a családsegítőhöz?

2014. jan. 4. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mert a területileg illetékes védőnőhöz,, családsegítőhöz és SZTK-s orvoshoz kell menned. A dokihoz mindenképpen menj el, őt köti az orvosi titoktartás és kérdezd meg tőle, hogy van-e lehetőség másik városban a műtétre.
2014. jan. 5. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
24%

http://www.youtube.com/watch?v=xofoQflM8Hg

Kérlek, ne tedd! Kérlek!

2014. jan. 5. 18:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha gyed-en vagyok olcsóbb?
2014. jan. 6. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj privát egy másik városba dokihoz vizsgálatra. Ő a helyi szervekhez (családsegítő, védőnő) küld és a saját kórházában fogja megcsinálni. 5 éve így volt. Remélem segítettem :(
2014. jan. 6. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Én anno egy kisvárosban éltem, és bizony elmentem a megyeszékhelyre megcsináltatni. Senki nem küldött el, hogy miért éppen ott akarom megcsináltatni. Nem kérdeztek azok semmit. Már nem mintha bármi közük lett volna bármihez.
2014. jan. 7. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Már miért kéne kímélni a negatív megjegyzésektől? Ez a te döntésed vállad fel a következményeit! Nyugodtan szégyeld is magad más küszköd hogy gyereke lehessen te meg eldobod magadtól.
2014. jan. 22. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó! Hogy jön ide más? Mindenkinek szabad akarata miként cselekszik. Azért szégyellje magát, mert másnak nem sikerül? Mi köze van másokhoz? Szégyelld magad te, hogy ilyeneket írsz. Biztos irigy vagy, mert neked sem jön / jött össze, aztán másokon vezeted le az indulataid. Azért kínlódjon valaki egy gyerekkel egy életen át, aki nem akarja megtartani, hogy szolidaritson olyanokkal szemben, akiknek nem jön össze a gyermekáldás? Rohadt logikus vagy....
2019. okt. 2. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!