Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mennyire aggodtatok, hogy...

Mennyire aggodtatok, hogy minden rendben van odabent?

Figyelt kérdés
17 hetes vagyok, 2-3 hete nincs már hányingerem, nem fáj. Néha érzek egy két "szúrást" de ennyi. Nincsenek tüneteim. Amíg volt tudtam, hogy terhes vagyok, de amióta nincs, néha elkalandozok, hogy minden rendben van-e. Egy hete voltunk ultrahangon, szépen fejlődik. De alig várom, hogy elkezdjem érezni ahogy mozog. Varom a következő ultrahangot, hogy lássam. Más is volt/van ezzel így?
2019. jún. 27. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik gyerekkel sem volt semmilyen tünetem. Nem stresszeltem, tudtam, hogy minden rendben van. 😊
2019. jún. 27. 23:46
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Én mindig aggódtam, hogy minden rendben van-e, mert a 19. héten találtak valamit, ami ugyan a terhesség végéig kiderült szépen lassan, hogy nem olyan vészes, de azért ott azon az UH-n tudatosult bennem, hogy attól még, hogy mozog a baba, lehetnek komoly bajok.

39 hetes vagyok, a héten volt az utolsó UH és még akkor is aggódtam, hogy kiderül-e valami (főleg, hogy a kánikula miatt már 3 napja kevesebbet mozgott).

2019. jún. 28. 04:36
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Ultrahang után megynyugszom... Majd kis idő után ismét elönt a félelem és hihetetlenül izgatottan várom a következő vizsgálatot pedig nem az első baba csak nagyon sokat vártunk rá es annnnnyi rosszat olvastam már... Nameg pco+ir miatt diétaznom kell folyamatosan aggódom hogy minden rendben legyen vele.

14 hetes vagyok ugyan még émelygek de próbálom lekötni magam a kisfiammal hogy menjen az idő alig várom hogy érezzem a mozgását és megnyugtató volt amúgy hogy túl vagyunk a 12.heten

2019. jún. 28. 07:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok aggódós fajta, úgyhogy semennyire

(Nem voltak tüneteim sem)

2019. jún. 28. 07:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Félidőn túli vetélés előzménnyel én a következő két terhességet úgy éltem túl ép ésszel, hogy elhatároztam, hogy ha nincs görcs+vérzés, akkor minden rendben van és pont.
2019. jún. 28. 07:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább amiatt "aggódtam", hogy FELESLEGESEN ne paráztassanak be-előzö terhességnél valamit nagyon félre mértek, persze később kiderült,hogy hibáztak, és nincs semmi gond. De azt nem kívánom senkinek. Szoval azon imádkoztam, hogy ha nincs semmi gond, akkor ne állísák tévedésből az ellenkezőjét.

Egyébként a szurkálás, amit írsz, teljesen normális, sőt a 16-20. hét közt a leggyakoribb! Nyugalom!!! Amúgy a 12. hétig próbáltam terelni a gondolataimat, utána már jóval kevesebb az esély bármi bajra. De csak úgy csináld, hogy ok ez a vizsgálat is kész, pipa. Minden rendben, jöhet a következő... stb.

2019. jún. 28. 09:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 70-80%ban nem aggódom, csak amikor "unalom" van, akkor látom, hogy növekszik a hasam de mást nem látok/érzek akkor gondolok arra, hogy minden rendben van-e. Olyan lassan telnek a hetek.
2019. jún. 28. 10:31
 8/10 khniki ***** válasza:
Addig aggódtam csak, amíg nem kezdtem érezni a mocorgását. Neked is max 3 hét és a kick-boxból tudni fogod, hogy minden ok. :)
2019. jún. 28. 16:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, alig várom, hogy mocorogjon.
2019. jún. 29. 00:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem emiatt van szívhanghal-lgatóm, hogy azzal hallgassam, mikor nem érzem mozogni. :) 8-9 hetes missed ab előzménnyel én már a "ha nincs görcs+vérzés, akkor minden rendben van" elméletben se hiszek. 10hkm
2019. júl. 18. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!