Hogy bírtátok ki? Minden rendben volt?
Figyelt kérdés
A kötelező12 hetes uh után a 18.hetes uhig ? Nem aggodtatok ? Vagy közbe nektek voltak vizsgálatok ?2018. márc. 28. 09:44
1/16 anonim válasza:
Úgy lehet kibírni hogy muszáj kivárni azt a 6 hetet. Szerintem egy terhes nő/anya mindig aggódik!
Ha akarsz magánban elmehetsz ultrahangra, de az fizetős lesz!
Próbálj a babára koncentrálni, pihenj. Ne idegeskedj, minden rendben lesz! Élvezed a terhességed. 😊
2/16 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm magánba is kértem időpontot de az is április17 a korház meg április 19. Azért aggodom picit mert hasamon sem látszik semmi meg nem is érzek ugy semmit:(
2018. márc. 28. 10:57
3/16 anonim válasza:
Nem aggódtam!jól éreztem magam.amikor a kötelező 18 héten mentünk uh-ra akkor mozdult meg először.onnantól meg azt kell figyelni h rendszeresen mozog-e
Ha annyira parázol akkor Menj el köztes időben egy uh-ra!
4/16 A kérdező kommentje:
Előbb írtam hogy mágánhoz is csak ápr.17 re kaptam korházba meg 19
2018. márc. 28. 13:02
5/16 anonim válasza:
Én is pont így vagyok vele... most vagyok 16 hetes terhes, nem voltam vizsgálaton a 12. hét óta, pedig a kezdetektől magán terhesgondozásra járok... viszont "feleslegesen" panaszok nélkül ott sem indokolt a vizsgálat. Április 7.-én megyek legközelebb, addig csak eltelik valahogy az idő :) eddig nem aggódtam semmin, csak most kezdtem... de nyugodj meg kérdező, szerintem ez csak azért van nálunk, mert még nincs visszajelzés a babától, hogy minden rendben, ha panaszmentes vagy, akkor minden rendben :)
6/16 anonim válasza:
Nem aggodtam, élveztem a terhességem. Engem inkább a kíváncsiság hajtott, hogy lássam mennyit változott az előző UH-hoz képest.
7/16 A kérdező kommentje:
Igen csak olyan fura sok egyidősnek már nagy hasa van nekem semmi. Nem érzem magam terhesnek szóval értitek. Gratulálok utolsó elötti ha gondolod majd írj milyen volt :)
2018. márc. 28. 17:23
8/16 anonim válasza:
Úgy bírtam ki,hogy vettem egy szívhangfigyit a jófogáson :)) Meg beiktattam egy magándoki látogatást a 15. héten.Ott még bónuszként meglátta az orvos hogy kisfiú lesz. Így nyugodt voltam.18 hét után azért nem fogsz parázni mert szét fog rugdosni a tökmag. 25hkm
9/16 A kérdező kommentje:
Mi is voltunk 14.héten magándokinál csak első baba és izgulok nagyon :) nekünk is azt mondták akkor hogy kisfiúnak néznék inkább :) gratulálok neked is
2018. márc. 28. 19:40
10/16 anonim válasza:
Sok örömöt kivánok én is hozzá neked!Ez a kisfiúk éve úgy látom.Körülöttem mindenki kisfiút vár :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!