Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Hogy bírtátok ki? Minden...

Hogy bírtátok ki? Minden rendben volt?

Figyelt kérdés
A kötelező12 hetes uh után a 18.hetes uhig ? Nem aggodtatok ? Vagy közbe nektek voltak vizsgálatok ?
2018. márc. 28. 09:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én 11. Héten voltam a dokimnál..

Volt 12. Héten "genetikai" Czeizelben

16. Héten, majd a 19-en voltam... Nagyjából 4-5 hetente járok dokihoz.

Viszont szerintem a 12. Heti vizsgálat után sosem aggódtam..

Nem érzem magam rosszul..stb..a baba a 20.héttől mozog úgy, hogy érzem...

Nem tudom min kellene aggódni..

Min aggódsz?

2018. ápr. 2. 12:52
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát sok ismerősöm aki annyi idős mint én látszik a hasa már érzik a mozgást pedig nekik is első baba. Igazából csak izgulok első baba aztán fura nemérzem magam terhesnek.
2018. ápr. 3. 16:36
 13/16 anonim ***** válasza:

:)

Örülj neki

Nekem is 1. Baba

19. Héten éreztem először

Amikor a tüneteket kérdeztem dokitól, annyit mondott, hogy csak ne dicsekedjek vele, mert a többi kismama irigykedni fog

;)

Felesleges aggodalmaskodni, nem tesz jót.

Élvezd, hogy semmi vajod

Előző

28 +2 hkm

2018. ápr. 3. 18:50
 14/16 anonim ***** válasza:
(utolsó vagyok.. 19-en éreztem elsőre, de akkor nem tudtam biztosra h az az.. És a 20-tól már igen)
2018. ápr. 3. 18:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Én is alig várom hogy érezzem a mozgását!! De nemsokára 17.e és végre láthatjuk :) gratulálok mindenkinek :)
2018. ápr. 4. 10:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Hidd el, alkati kérdés, kinek mikor kezd a hasa nőni.Nekem hátrahajló méhem van és hosszú a derekam. Még az ikrekkel sem néztem ki terhesnek 18 hetesen.

Az első babások később kezdik érezni a magzatmozgást, főleg ha mellső fali a méhlepény.

Ne aggódj, ha nincs görcs és vérzés, akkor valószínűleg jól van a babád. Jó egészséget kívánok!

2018. ápr. 9. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!