Minden rendben van e a babával?
Április 19.-én volt az utolsó menstruációm első napja.
A teszt pozitív lett.
Ma szerettem volna bejelentkezni nőgyógyászati szakrendelésre, de csak június 19-re tudtak időpontot adni.
Az még három hét.
Én már nagyon szerettem volna tudni, hogy minden rendben van e, ugyanis azon kívül, hogy nem jött meg a menstruációm, semmi terhességi tünetem nincs.
Aggódom, hogy minden rendben van e a babával...
A terhesseg masbol sem all, csak hogy egyik idopontrol a masikra aggodsz. Legalabbis nekem ilyen volt, miota mozog a baba, kicsit konnyebb, de az csak majd a 18-20. het kornyeken lesz.
A legjobb, amit tenni tudsz, hogy megnyugszol (ha tudsz, eroltesd kicsit) es jo sokszor arra gondolsz, hogy majd minden rendben lesz. Olvasgass a neten, hogy ilyenkor mi fejlodik, mi tortenik, kosd le magad.
A jo hir, hogy semmi, de semmirol nem maradsz le junius 19-ig, legalabb, mire mesz mar ott lesz a kis embrio, szivhanggal mindennel, meg mozogni is lehet fogod mar latni. Tul sok ertelme amugy sem lenne hamarabb menni.
Nagyon gratulalok :-)
Ez a kerdes pontosan olyan, (csak termeszetesen ezerszer nagyobb hordereju 😊), mintha azt irtad volna ki, hogy "3 het mulva megyek Balcsira, aggodok lesze-e eso vagy joido lesz-e?! "
Az ember nyugtatgat hogy ugyan ne aggodj bizz a joidoben :) Szoval nyugi ne aggodj bizz abbanhogy minden oke lesz, mindenki aggodik, ez normalis! Mindig lesz min aggodni 40 hetig, es utana is!
Harmadik terhességemben vagyok, az első kései vetéléssel végződött. Én úgy vagyok vele - erre kényszerítem a gondolataimat - hogy amíg nincs vérzés és görcs, addig minden a legnagyobb rendben van. Más nem nagyon tehetsz. A következő 50 éved úgyis az aggódásról fog szólni. :) De terhesség alatt sem nézegetik hetente a babát, 1-1 hónap is eltelik két vizsgálat között. Amíg nem mozog, nagyon nehéz kivárni ezt. Mindenki így van ezzel. :) Jóra kell gondolni, mást nem tehetsz. Közhely, de így van. Boldog babavárást!
13+4 hkm
Igen, tudom, hogy hülye kérdés volt... Köszönöm, hogy azért válaszoltatok.
Csak azért aggódom egy kicsit jobban, mert a pozitív teszten kívül semmi más nem utal a babára.
A lányomnál azért voltak tünetek. Ott valahogy éreztem az első pillanattól kezdve, hogy kismama vagyok.
Most semmi, sem étvágy, sem hányinger, sem szédülés... Semmi... Talán a melleim egy kicsit érzékenyebbek és ennyi.
Sztk - ba jelentkeztem be.
Kettőben is próbálkoztam a lakhelyemhez közel.
Az egyikben június 19 - re, a másikban pedig júliusra kaptam volna időpontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!