Utolsó ultrahangra illik ajándékot vinni?
Figyelt kérdés
A 36. héten kell mennünk az utolsó ultrahangos vizsgálatra a választott orvosom magánrendelésére, utána már a kórházba az nst-re. Szerintetek illik vinni valamit erre az utolsó alkalomra az aszisztensnek, s ha már ő kap vmit akkor a dokinak is? Előre is köszi a válaszokat ☺️2019. máj. 10. 10:40
11/12 anonim válasza:
Igazából mi adtunk egy kis bonbon és pénzt is. Az asszisztens, a vérvételeket megcsinálta a kórházban soronkívül. Ezt nem lett volna muszáj, ezért mi is kedveskedünk neki.
12/12 anonim válasza:
Szerintem nincs benne semmi rossz, ha viszel az asszisztensnek egy bonbont, ha ugy erzed, hogy kedves volt veled. Vagy egy kisebb ajandekkosarat mind a kettojuknek amit elnassolnak nap kozben szepen.
En is el szoktam vegezni a munkam a fizetesemert, de elofordul hogy egy kollegatol kapok egy csokit, ha epp ugy iteli meg, hogy valamiert “megerdemlem”. Gyorsan vagy sokat segitettem neki. En is szoktam masoknak kedveskedni ha ugy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!