Évkezdésre bölcsis néninek illik ajandekot vinni?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit szokas adni?
Penzt szoktak adni ajandek helyett..? Bocsi ha hulye kerdes de elso gyerekem es nem tudom hogy mennek manapsag ezek a dolgok.
2018. szept. 2. 09:07
1/32 anonim válasza:
Nem, nem illik.
Majd csak ballagáskor valami apróbb ajándék, de az is a szülők által megbeszélve vagy akár a gyerek által készített dolog egy csokival, stb.".
2/32 anonim válasza:
Nálunk sem volt szokás év elején ajándékot adni. Év végén, mikor befejezték a bölcsit, akkor adott mindenki, illetve néhányan karácsonykor egy doboz bonbont.
3/32 anonim válasza:
Pénzt?!?! Dehogy.
Évzárón szokás ajándékot adni. Esetleg nőnapon egy szál virágot.
4/32 anonim válasza:
Dehogy szokás. Nem kell nyalni neki. Majd ha "elballag".
5/32 anonim válasza:
??
Év elejèn pénzt, miért akarod lefizetni ? Ez nagyon gusztustalan gondolat.
6/32 anonim válasza:
Én sem értelek.....atyám mekkora égés lenne évkezdéskor egy huszast a bölcsis gondozó kezébe csúsztatni....nekik a dolguk a gyerekek ellátása, amit év végén megköszönsz majd. De előre minek?! Mit köszönsz meg előre?
8/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert olyan abszurd gondolat, amikor pl terhesgondozasnal, szulesnel tomik az orvosokat még az ALLAMI intezmenyekben is. Ott is csak a dolgukat vegzik. En ugyeleten szultem es nem adtam egy fillert sem, aztan hallgathattam h milyen bunko vagyok. Aztan amikor a vedono eloszor hazhoz jott, akkor is illett volna adni a baratnom szerint. Szoval gondoltam megkerdezem, mi errol az altalanos velekedes.
2018. szept. 2. 12:14
9/32 babyboom567 válasza:
Szerintem nagyon gáz,azt hinnék hogy kivételezést akarsz.Még ki is rúghatják a gondozót ha elfogadja és kiderül.
-sosem fizettem terhesgondozásért
-sosem fizettem a védőnőnek
-sosem fizettem a háziorvosnak
10/32 anonim válasza:
A védőnő és a háziorvos sem kapott tőlem soha pénzt... Abszurd gondolat, igen. Hogy képzelted, odacsusztatsz egy borítékot? Úgy elzavarnalak, mint a huzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!