Évkezdésre bölcsis néninek illik ajandekot vinni?
Ha igen, mit szokas adni?
Penzt szoktak adni ajandek helyett..? Bocsi ha hulye kerdes de elso gyerekem es nem tudom hogy mennek manapsag ezek a dolgok.
21
Azért, mert semmilyen gyerekgondozónak nem kell pénzt adni ballagásra sem.
Már bocs, de gy szolt a kérdés, szokás-e! Utána, hogy mit? Elhiszem, hogy titeket úgy szült meg anyátok, hogy mindennel tisztában vagytok, sajnos nem mindenki ilyen szerencsés :*
(részemről mondjuk hála Istennek, hogy nem hasonlítunk...)
Amúgy meg. Miért is nem lehet ilyen esetben is normálisan válaszolni egy normálisan feltett kérdésre, mégha szerintetek butaság is?!
Nem irigylem a gyereketeket...
25
Nem is kell irigyelni a gyerekinket. Az én négyemben például nem merülfel borravalózni a bölcsödei gondozókat.
27
Akkor segítek: mekkora ócska nyomoronc proli gyökérnek kell ahhoz lennei, hogy azzal kísérelj meg beszólni másoknak MÁR MÁSODSZOR, hogy milyenek a gyerekei?
Hülye, ostoba, agyhalott háziszárnyas.
oks. tehát rájöttél, h full marhaságon rugózol, és most támadsz. Ismétlem, remélem nem tőled örökölték a tulajdonságaikat :D (ebben rájuk nézve semmi sértő nincs, csak rád, szóval nem is értem a kirohanásod... mikor egy balasetnél azt mondják neked, hogy "de jó, hogy nem jártál úgy, mint a másik!" azon te megsértődsz?! :D )
háziszárnyas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!