Ha babanézőbe megyek mit illik vinni?
Én pelenkának, popsitörlőnek nem örültem volna egyszer sem (2 gyerek van - 8 éves fiú és 1 éves lány). Ha csak nem tudod, hogy milyen márkát használnak. Meg az olyan semmilyen ajándék (Na kicsim, most az XY-tól kapott pelust tojtad tele.).
Attól függ, mennyit szeretnél rászánni és mennyi idős babának kell.
Mi nemrég fél éves babának vittünk csörgős plüsst. Imádta. Anyuka is, gyerkőc is. Fürdőjáték, szintén idősebb babának. Vagy mintás textilpelus. Én drágállottam, így nem vettem, de nagyon örültem neki, hogy kaptunk, nagyon jópofák. Nyálkendő, olyan 4 hónapos kortól simán kell. Amiket kaptunk még, body-k. Már 1 éves elmúlt a lányom, most hordja a 2 hetes korában kapott bodykat (80-86-92eseket kapott).
Anyukának szűrt gyümölcslé, gyümölcs, esetleg csoki, bár ha szoptat, akkor lehet, hogy nem fogyasztja. Ha van idősebb testvér, akkor neki is valami apróság, hogy ne legyen féltékeny, hogy csak a kicsi kap.
Dm kártya mindenre jó!
Amúgy gyümölcs is kedves gesztus, főleg mert anyát is kell támogatni hogy a babának legyen mit ennie és legyen ereje :)
Esetleg nézz utána hogy (ha szoptat) mik azok a különleges finomságok, gyümölcsök amik jó tej serkentők! Na meg vitamin forrás..
Dm, rossman kartya, vagy valami jatek.
Pelenkat, torlot, furdetot es tarsait NE , mert mindenki egyeni igenyek szeri t valaszt.
En pl nem kentem a babamra gyogyszertari koolajat ( ebbol keszul a gyogyszertari furdeto ) sem egyeb szemetet. Ha valaki hoz , max a kutyat furdetem meg vele.
Pelenkabol csak a Pampersre nem allergias.
Hát ez tényleg attól függ, hogy kinél mi a szokás, mire van szükség. Mi rokonoktól rengeteg pelenkát kaptunk, és örültem neki.
Ruhával is vigyázni kell. Kicsi méretből már valószínű szülés előtt bevásároltak, a nagyobb meg nem tudni mikor lesz jó. Pl. egyszer kaptunk bundás rugdalózót, hogy "majd belenő". Bele is nőtt, csak pont nyáron, egyszer sem volt rajta. (Talán majd a kistesónak jó lesz.)
Én a plüssjátékoknak nem örültem: folyamatosan kapja a rokonaimtól még a mai napig is, már 2 láda tele van vele, de csak 1 darabbal játszik a lányom. Illetve kaptunk egyszer egy szatyor Johnsons terméket, csak ilyet nem használtunk. A fürdető még csak-csak elfogyott volna, de olajat, hintőport, testápolót sose kentem rá. Én tovább ajándékoztam az egész csomagot olyannak, akiről tudtam, hogy elhasználja.
Akkor mit adj? Aminek az anyuka örülne, jó lenne, ha egyeztetni tudnál vele. Ha csak a gesztus miatt adnád, akkor valami kis apróságot, pl. csörgőt vagy valami olcsó apróságot. Ha tényleg olyat, ami hasznos nekik, akkor azt viszont meg kell beszélni (mert mindenkinek más az ami hasznos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!