Szerintetek illik ajándékot vinni?
Bébiszitter vagyok külföldön, a családnál lakom. Nemsokára itthagyom őket, viszont van egy másik család a közelben, akikkel interjú miatt személyesen fogok találkozni az otthonukban. Illene-e valamit, mondjuk egy tábla csokit vinni? Mivel hozzájuk megyek, nekem úgy lenne evidens, ráadásul ebben a "munkában" inkább családtag a bébiszitter, mint melós. Viszont amikor megyek, tulajdonképpen még semmi közöm nem lesz hozzájuk, lehet, hogy később sem lesz, ha nem engem választanak.
Igen, nagyon szeretem az apró dolgokat túlspilázni, de nekem ez most fontos. Szerintetek kellene, nem kellene, illik, nem illik? Ti az én helyemben vinnétek, illetve a család helyében "elvárnátok"?
Hat el nem varnam. Vegulis ez kb olyan mintha mennek allasinterjura es vinnék vmi ajcsit magammal..
Valahogy cselezd ki a helyzetet. Pl legyen nálad vmi nasi v. gyümölcs es azzal kínáld meg a gyereket.
Nekem is nyalizásnak tűnne!
A csoki meg főleg nem jó ötlet.
Az h van nálad valami nasi, aztán ha úgy adódik, odaadod ok.
De nem hiszem h erre sor kerülne...
Nem, ne vigyél semmit.
És a nasi sem jó ötlet, mert nem tudhatod a gyerek esetleg mire allergiás, márpedig egy jó babyszitter ugye erre is gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!