Hány hetes várandósan mentetek el először nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
A legutolsó menstruációm alapján pont ma töltöm az 5. hetet, de ahogy olvasgattam, azt látom, hogy a 7-8. hét környékén bőven elég elmenni a nőgyógyászhoz. Így tervezem én is (még nem is sikerült kiválasztani sem a kórházat, sem az orvost). Szerencsére (lekopogom) nincs vérzés, semmi rendkívüli tünet. Ha lenne, bizonyára rohannék, de így inkább kivárok, hogy már tuti lehessen látni/hallani valamit. Ti hogy vagytok ezzel?2018. okt. 16. 12:39
11/16 anonim válasza:
6+4
7+1
Mindkét esetben volt szivhang is
12/16 anonim válasza:
Mensi alapján 5 hetesen, de ott kiderült hogy már 7 hetes (előző vérzésemnél már megvolt)
13/16 anonim válasza:
8 hetesen, addigra már volt szívhang bőven és nekem is orvost kellett váltanom mert az addigi nem vállalt már szülést de a papírt kiadta még, hogy élő terhesség és azzal mentem a védőnőhöz. Az új orvosomnál csak a 12. héten jártam először.
14/16 anonim válasza:
4+3-nál voltam először. Nálam megvolt az esély arra, hogy méhen kívül tapadt meg, plusz görcsöltem is, szerettem volna látni, hogy jó helyen van-e, hál'istennek mivel már akkor is idősebb terhességi kort lőttek be, lehetett látni a petezsákot. 5+5 körül visszamentem, mert bevéreztem, akkor már látszott a szívcső pulzálása. Hozzáteszem, hogy azóta is nagyobb 1 héttel kb., valószínűleg azért látszottak ezek a dolgok korábban.
15/16 anonim válasza:
Elsővel 7.héten, másodikkal 8.héten.
16/16 anonim válasza:
Első és nem tervezett baba. Én -utólag visszaszámolva- 6+4-5 hetesen mentem először, egy napot sem bírtam volna ki tovább, hiszen nem terveztük a babát és azonnal tudni akartam, hogy mi a helyzet. Akkor még nem volt szívhang. Egy hétre rá mentünk újra, akkor már dobogott a szíve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!