Hány hetes várandósan mentetek el először
nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
A legutolsó menstruációm alapján pont ma töltöm az 5. hetet, de ahogy olvasgattam, azt látom, hogy a 7-8. hét környékén bőven elég elmenni a nőgyógyászhoz. Így tervezem én is (még nem is sikerült kiválasztani sem a kórházat, sem az orvost). Szerencsére (lekopogom) nincs vérzés, semmi rendkívüli tünet. Ha lenne, bizonyára rohannék, de így inkább kivárok, hogy már tuti lehessen látni/hallani valamit. Ti hogy vagytok ezzel?
A második gyereknél biztos nem megyek nyolc hétnél korábban
2018. okt. 16. 12:41
2/16 anonim válasza:
mensi alapján 5 hetesen, de tudtam, hogy későbbi a dolog, valahogy 3-4. hét között voltam egy nagyon halvány teszttel de nagyon kibírhatatlan görcsökkel.. 6 nappal később később "4-5 hetes grav." volt a zárójelentésen, tehát kb helytálló volt a tippem a korra. 11 nappal később már crl alapján meghatározott 6w4d volt a baba kora.
2018. okt. 16. 12:44
3/16 anonim válasza:
7.
2018. okt. 16. 12:45
4/16 anonim válasza:
5+3 hetesen.
Ahogy pozitívat teszteltem, mentem.
Az SZTK-s doki nem mutatott soha semmit, szívhangot se.
14 hetesen váltottam magánra, akkor volt bent először a férjem, akkor hallottam a szívhangot is.
2018. okt. 16. 12:47
5/16 anonim válasza:
Èn a munkám miatt 5 hetesen voltam az elsö gyereknél.
Ès csak szívhangot látott. Totál ideg voltam, és megfogadtam, hogy a második gyerknél 8 hetes koráig tuti nem megyek el.
Az elsö hivatalos vizsgálat amúgy is 10 hetesen van....
Na a másodiknál 6 hetes voltam mikor teszteltem, egy hét múlva volt az esküvönk, és 2 hét nászút volt, így 10 hetesen mentem elöször. Ès sokkal jobb volt. nem izgultam, és 10 hetesen már az UH is egy teljes gyereket mutatott, nem csak egy pacát...
2018. okt. 16. 12:58
6/16 anonim válasza:
6+3. hétre adott időpontot a dokim, mert az előző terhességem méhen kívüli volt.
2018. okt. 16. 13:02
7/16 anonim válasza:
mindkettő gyerkőcnél a 7 hétben és már volt pulzálás is :)
2018. okt. 16. 13:02
8/16 anonim válasza:
Elsőnél majdnem 8 hetesen, a másodikkal 5 hetesen, mert ünnep jött, és hosszabb időre elutaztunk,ezért szerettem volna még az út előtt megbizonyosodni róla,hogy tényleg terhes vagyok e.
2018. okt. 16. 13:14
9/16 anonim válasza:
Első gyerekkel 6. héten. De elég lett volna a 7-8 héten is.
2018. okt. 16. 13:44
10/16 anonim válasza:
Én 5 hetesen mentem mindig, tudtam, hogy nem lesz szívhang, csak petezsák, de szerettem volna tudni, hogy jó helyen tapadt-e. Aztán mentem 8 hetesen is, addigra meg mindig volt szívhang.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!